Πώς να Προσθέσετε Μουσική στις Ιστορίες και τις Δημοσιεύσεις του Instagram

Image for Πώς να Προσθέσετε Μουσική στις Ιστορίες και τις Δημοσιεύσεις του Instagram

Με τις ιστορίες και τις δημοσιεύσεις του Instagram μπορείτε να μοιράζεστε στιγμές της καθημερινότητάς σας με τους φίλους σας, έχοντας επιπλέον τη δυνατότητα να προσθέσετε μια μουσική υπόκρουση στις δημοσιεύσεις σας.

Η εφαρμογή του Instagram δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα να επιλέγουν την αγαπημένη τους μουσική, τόσο για τις ιστορίες που δημιουργούν, όσο και για τα reels. Όσο για τις δημοσιεύσεις, δε θα βρείτε την επιλογή μουσικής υπόκρουσης στο Instagram, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο μουσικό εργαλείο.

Ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και δημιουργήστε μοναδικό περιεχόμενο στο Instagram με την αγαπημένη σας μουσική υπόκρουση.

Προσθήκη Μουσικής στις Ιστορίες του Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να προσθέσετε μουσική στις ιστορίες σας με εύκολο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα που ακολουθείτε για την προσθήκη αυτοκόλλητων.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πατήστε το εικονίδιο + στο προφίλ σας για να δημιουργήσετε μια νέα ιστορία.
 • Επιλέξτε την εικόνα ή βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
 • Πατήστε το εικονίδιο των αυτοκόλλητων και βρείτε την επιλογή Music.
 • Εκεί μπορείτε να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, καθώς και το σημείο του τραγουδιού που προτιμάτε.
 • Ελέγξτε το αποτέλεσμα και κάντε κοινοποίηση.

Να θυμάστε πως η λειτουργία μουσικής υπόκρουσης δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram. Αν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή Music στο πεδίο των αυτοκόλλητων, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο VPN ή ένα εργαλείο προσθήκης μουσικής όπως το InShot.

Προσθήκη Μουσικής στις Δημοσιεύσεις του Instagram

Η εφαρμογή του Instagram δεν προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής στις δημοσιεύσεις που κοινοποιείτε στο προφίλ σας. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν εργαλείο όπως το InShot που θα βρείτε δωρεάν στο Androidlist.

 • Κάντε λήψη της εφαρμογής InShot στο Android σας.
 • Επιλέξτε αν θέλετε να προσθέσετε μουσική σε βίντεο, εικόνα ή κολάζ.
 • Ανεβάστε το περιεχόμενο που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο μουσικής με τη νότα.
 • Στην καρτέλα Tracks μπορείτε να επιλέξετε τη μουσική που θέλετε.
 • Πατήστε Use και κάντε αποθήκευση της δημιουργίας σας.
 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram και μοιραστείτε τη μουσική σας δημοσίευση.

Η εφαρμογή InShot σας επιτρέπει ακόμη και να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις με τη δική σας μουσική. Στην καρτέλα Music απλά επιλέξτε My Music και επιλέξτε το κομμάτι που θέλετε πατώντας Use.

 1. InShot - Video Editor & Φωτο

  InShot – Video Editor & Φωτο

  Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να επεξεργαστείτε εύκολα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας για το Instagram, το WhatsApp και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Βρείτε πολλά εργαλεία για να επεξεργαστείτε τις εικόνες και τα βίντεο σας,  προσθέστε την αγαπημένη σας μουσική στις δημοσιεύσεις σας κ.ά.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email
Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω email αντί για SMS στο WhatsApp του Android σας; Ο οδηγός που δημιουργήσαμε είναι για εσάς! Η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων είναι μια προαιρετική επιλογή προστασίας που προσφέρει τόσο το WhatsApp, όσο και άλλ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…