Πώς να Ενεργοποιήσετε και να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διακοπών στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επικοινωνίας που μας επιτρέπει να ανταλλάζουμε άμεσα μηνύματα, εντελώς δωρεάν, έχοντας μόνο μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Τί γίνεται όμως όταν πάμε διακοπές; Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την εργασία σας ή αν απλά θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις συνεχείς συνομιλίες στη δημοφιλή εφαρμογή, μπορείτε να το κάνετε με την έξυπνη λειτουργία διακοπών στο Android σας.

Η λειτουργία διακοπών δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς πρόκειται για την υπάρχουσα λειτουργία αρχειοθέτησης που σας προσφέρει το WhatsApp εντελώς δωρεάν.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αρχειοθετήσετε τις συνομιλίες που δε θέλετε να ακολουθείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, χωρίς να χρειάζεται να τις σβήσετε ή να τις μπλοκάρετε.

Ενεργοποίηση και Χρήση της Λειτουργίας Διακοπών στο WhatsApp των Android

Η λειτουργία διακοπών αποτελεί μια καλή λύση για τις απλές συνομιλίες, αλλά και τις ομαδικές συνομιλίες, τις οποίες θέλετε να διακόψετε προσωρινά, χωρίς όμως να παρεξηγηθείτε με τους συνομιλητές σας.

Ουσιαστικά αυτό που κάνετε είναι να αρχειοθετείτε τις συνομιλίες που θέλετε, μεταφέροντάς τες στο αρχείο των συνομιλιών σας, χωρίς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα νέα μηνύματα.

Πιο συγκεκριμένα, για να αρχειοθετήσετε μια συνομιλία κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πηγαίνετε στις Συνομιλίες σας και βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να αρχειοθετήσετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο με το φακελάκι και το κάτω βέλος που συμβολίζει την Αρχειοθέτηση και η συνομιλία σας θα μεταφερθεί στο αρχείο σας.

Να θυμάστε πως το αρχείο των μηνυμάτων σας βρίσκεται στο πάνω μέρος της λίστας συνομιλιών, σε διαφορετικό σημείο από τα υπόλοιπα μηνύματα.

Όταν επιστρέψετε από τις διακοπές σας, μπορείτε πάντα να μεταφέρετε τις αρχειοθετημένες συνομιλίες σας πίσω στην κύρια λίστα μηνυμάτων, ακολουθώντας τα ίδια βήματα και να διαβάσατε τα μηνύματα. Η μόνη διαφορά είναι πως το εικονίδιο με το φακελάκι θα έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα πάνω, αντί για προς τα κάτω.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…