Οι Καλύτερες Εφαρμογές Υπενθυμίσεων για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Αν στόχος σας για το 2021 είναι να βάλετε την καθημερινότητά σας σε τάξη, το άρθρο αυτό είναι για εσάς!

Η χρονιά που μας πέρασε άλλαξε λίγο-πολύ τις ζωές όλων μας, κι αν αναζητάτε κι εσείς έναν τρόπο για να μπείτε σε καλύτερο πρόγραμμα τη νέα χρονιά, οι εφαρμογές που συγκεντρώσαμε παρακάτω μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Πρόκειται για τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία υπενθυμίσεων που μπορείτε να κατεβάσετε στο Android σας, που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολες λίστες και να λαμβάνετε χρήσιμες ειδοποιήσεις στο κινητό σας.

Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα στο σπίτι ή τη δουλειά, δημιουργήστε λίστες για τα ψώνια σας, θυμηθείτε να πίνετε νερό και άλλα πολλά με τα δωρεάν αυτά εργαλεία στο smartphone σας.

  1. Google Keep - σημειώσεις

    Google Keep – σημειώσεις

    Αν αναζητάτε μια γενική εφαρμογή σημειώσεων, το Google Keep είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές του είδους. Το χρήσιμο εργαλείο φέρει την υπογραφή της Google και σας επιτρέπει να κρατάτε γραπτές και ηχητικές σημειώσεις, να γράφετε τις σκέψεις σας, να δημιουργείτε λίστες για διαφορετικές εργασίες, αλλά και να τις μοιράζεστε με φίλους ή συναδέλφους.

  2. Todoist: To-Do List, Task List

    Todoist: To-Do List, Task List

    Η καραντίνα του κορονοϊού ανάγκασε πολλούς να δουλεύουν από το σπίτι. Αν αναζητάτε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να καταγράφετε τις λίστες εργασιών σας, το Todoist είναι για εσάς. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να δημιουργείτε διαφορετικά καθήκοντα για εσάς και τους συναδέλφους σας και να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους, κάνοντας επεξεργασία ακόμη και offline.

  3. Water Time Pro: drink reminder

    Water Time Pro: drink reminder

    Ξεχνάτε να πίνετε νερό; Δοκιμάστε αυτό το δωρεάν εργαλείο ειδοποιήσεων που υπόσχεται να σας κρατήσει ενυδατωμένους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας! Η εφαρμογή υπολογίζει την ποσότητα του νερού που πρέπει να πίνετε κάθε ημέρα, ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, το ύψος και τα κιλά σας και σας στέλνει ειδοποιήσεις για να ξέρετε πότε χρειάζεται να ξεναγεμίσετε το μπουκάλι σας!

  4. Flo Period & Ovulation Tracker

    Flo Period & Ovulation Tracker

    Η εφαρμογή αυτή απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με τον κύκλο τους και σας βοηθά να καταγράφετε καλύτερα τις περιόδους και τα συμπτώματά σας. Δείτε το ιστορικό του κύκλου σας, μάθετε πότε να περιμένετε την επόμενη περίοδό σας, υπολογίστε τις ημέρες ωορρηξίας σας και λάβετε ειδοποιήσεις για τις διάφορες ημέρες του κύκλου σας.

  5. Shopping List - SoftList

    Shopping List – SoftList

    Με το SoftList μπορείτε να είστε σίγουροι πως ό,τι χρειάζεστε από το σούπερ μάρκετ βρίσκεται σε ένα σημείο. Η εφαρμογή προσφέρει ένα λειτουργικό και οργανωμένο περιβάλλον, όπου μπορείτε να καταγράφετε τα προϊόντα που χρειάζεστε πριν πάτε για ψώνια. Επιπλέον, η εφαρμογή σας στέλνει χρήσιμες ειδοποιήσεις και σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις λίστες σας με άλλους χρήστες.

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας; Αναζητάτε μια εφαρμογή καλύτερη από τα απλά excel, που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έξοδα και έσοδα σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι ό,τι χρειάζεστε! Οι διαχείριση των οικονομικών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι λ…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Οι Καλύτερες AI Εφαρμογές Εκμάθησης Γλωσσών για Android για να Μάθετε να Μιλάτε Ξένες Γλώσσες
Οι Καλύτερες AI Εφαρμογές Εκμάθησης Γλωσσών για Android για να Μάθετε να Μιλάτε Ξένες Γλώσσες

Θέλετε να μάθετε να μιλάτε άπταιστα ξένες γλώσσες; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ΑΙ που συγκεντρώσαμε για εσάς! Η τεχνολογία ΑΙ προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και με τη σωστή χρήση της, μπορείτε να βοηθηθείτε σε πολλούς τομείς. Εκτός από το να συντάσσετε και να δι…