Έκλεισε το Γραφείο ή το Σχολείο σας; Κατεβάστε τις Καλύτερες Εφαρμογές για Δουλειά ή Σπουδές από το Σπίτι

Η πανδημία του κορονοϊού είναι πλέον γεγονός και αν ανήκετε σε αυτούς που βρίσκονται σε καραντίνα, το παρακάτω άρθρο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Ο νέος αυτός τύπος ιού έχει πλέον κρούσματα στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Πολλά σχολεία και επιχειρήσεις παραμένουν κλειστά και δεν είναι λίγος ο κόσμος που αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι του για να προστατευτεί.

Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτούς που εργάζονται ή διαβάζουν στο σπίτι, οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς.

Βρείτε στη λίστα που ακολουθεί τις πέντε καλύτερες εφαρμογές για εργασία και σπουδές από το σπίτι. Επιλέξτε ανάμεσα σε εργαλεία παραγωγικότητας, που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τις εργασίες σας, αλλά και εκπαιδευτικές εφαρμογές για να μη μείνετε πίσω στις σπουδές σας!

  1. Slack

    Slack

    Το Slack αποτελεί μία από τις κορυφαίες εφαρμογές παραγωγικότητας, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η αποτελεσματική αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να μένετε σε επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, ιδιαίτερα όταν εργάζεστε από απόσταση. Ανταλλάξτε μηνύματα και αρχεία, κάντε βιντεοκλήσεις και οργανώστε καλύτερα τα καθήκοντά σας.

  2. Google Drive

    Google Drive

    Το Google Drive είναι μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες cloud, με την υπογραφή της Google. Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο, μπορείτε να ανταλλάζετε και να διαμορφώνετε από κοινού έγγραφα και παρουσιάσεις με τους συναδέλφους σας, όπου κι αν είστε. Επιπλέον, θα μπορείτε να επεξεργάζεστε ταυτόχρονα αρχεία και να τα αποθηκεύετε αυτόματα.

  3. Trello

    Trello

    Το Trello είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία παραγωγικότητας, με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λίστες και πίνακες εργασιών, ώστε να μοιραστείτε καλύτερα καθήκοντα και ευθύνες με τους συναδέλφους σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε και κάθε είδους πολυμέσα.

  4. Wikipedia

    Wikipedia

    Αν τώρα το πανεπιστήμιο ή το σχολείο σας έχει κλείσει και δεν μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές στο αντικείμενό σας, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στην εφαρμογή της Wikipedia. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια, που προσφέρει δωρεάν πληροφορίες για κάθε θεματολογία. Αναζητήστε τον όρο που σας ενδιαφέρει και λάβετε άμεσα χρήσιμα άρθρα.

  5. Tinycards by Duolingo: Fun & Free Flashcards

    Tinycards by Duolingo: Fun & Free Flashcards

    Αν προετοιμάζεστε για εξετάσεις ή αν θέλετε να διατηρήσετε το επίπεδό σας σε κάποιο γνωστικό αντικείμενο, μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το Tinycards. Το εκπαιδευτικό αυτό εργαλείο έχει σχεδιαστεί από το Duolingo και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εικονικές κάρτες στο Android σας και να τεστάρετε τις γνώσεις σας σε κάθε αντικείμενο, όσο είστε σπίτι.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…