Εναλλακτικές του Spotify: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αναπαραγωγής Μουσικής για Android

Σας αρέσει να ακούτεμουσική πάντα και παντού; Τώρα μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Android σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο αναπαραγωγής μουσικής.

Το Spotify είναι ίσως το δημοφιλέστερο εργαλείο για την αναπαραγωγή μουσικής, προσφέροντας πολλές και διάφορες λειτουργίες στους χρήστες του. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αναπαράγετε και να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής κ.ά.

Όπως όμως όλες οι εφαρμογές, έτσι και το Spotify, προσφέρει περισσότερες λειτουργίες και αναπαραγωγή χωρίς διαφημίσεις μόνο στην έκδοση επί πληρωμή της εφαρμογής.

Αν το Spotify δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Πρόκειται για δωρεάν εργαλεία για μουσικόφιλους, για να ακούτε μουσική με εύκολο τρόπο στο Android σας.

 1. SoundCloud - μουσική & ήχος

  SoundCloud – μουσική & ήχος

  Το SoundCloud είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που επιτρέπει σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να δημιουργούν έναν λογαριασμό και να μοιράζονται τη μουσική τους με τους ακόλουθούς τους. Στο κορυφαία αυτό εργαλείο θα βρείτε τόσο επαγγελματίες, όσο και ερασιτέχνες μουσικούς, αλλά και τα πιο δημοφιλή podcasts από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας δημιουργίες και να τις κοινοποιήσετε στο Facebook.

 2. Amazon Music

  Amazon Music

  Το Amazon Music είναι μια επίσης καλή επιλογή για τους φίλους της μουσικής, καθώς δίνει πρόσβαση σε μια τεράστια μουσική βιβλιοθήκη. Η εφαρμογή προϋποθέτει να έχετε έναν λογαριασμό στο Amazon, ενώ μπορείτε να βρείτε δωρεάν και επί πληρωμή περιεχόμενο. Αναζητήστε τους αγαπημένους σας μουσικούς μέσω της μηχανής αναζήτησης και ξεκινήστε να ακούτε μουσική στο Android σας.

 3. Μουσική Google Play

  Μουσική Google Play

  Το Google Play Music είναι μια εφαρμογή που φέρει την υπογραφή της Google και σας επιτρέπει να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Android σας. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε αρχεία ήχου σε διάφορες μορφές, για να τα ακούσετε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας άλμπουμ μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

 4. Apple Music

  Apple Music

  Είστε λάτρεις των εφαρμογών για iPhone; Η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς! Πρόκειται για την επίσημη μουσική εφαρμογή της Apple, που έχει προσαρμοστεί ειδικά για συσκευές Android. Εδώ θα βρείτε εκατομμύρια τραγούδια από ξένους και Έλληνες καλλιτέχνες, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Android σας και να κάνετε αναπαραγωγή, όποτε επιθυμείτε.

 5. Spotify Lite

  Spotify Lite

  Αν ο λόγος που θέλετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Spotify είναι το γεγονός ότι καταλαμβάνει πολύ χώρο στο Android σας και καταναλώνει τα δεδομένα σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση lite της εφαρμογής. Εδώ θα βρείτε όλες τις λειτουργίες του Spotify, σε ένα απλοποιημένο περιβάλλον που εγγυάται την εξοικονόμηση χώρου μνήμης και δεδομένων.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android

Η εργασία από το σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αν δυσκολεύεστε να ισορροπήσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε πολλούς Έλληνες να εργάζονται πλέον από…

Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp

Χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε αστεία αυτοκόλλητα με ήχο στις συνομιλίες σας! Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπ…

Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο
Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο

Πολλοί χρήστες Android χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να βλέπουν βίντεο στο YouΤube ή σε άλλες εφαρμογές πολυμέσων. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζουν είναι πως τα Android μας επιτρέπουν να κλειδώνουμε την οθόνη αφής όταν παρακολουθούμε βίντεο. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαί…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας! Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις …

Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε
Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε δημοσιεύσεις, όσο και σε ιστορίες. Οι ιστορίες του Instagram, ή Ins…