Εναλλακτικές του Spotify: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αναπαραγωγής Μουσικής για Android

Σας αρέσει να ακούτεμουσική πάντα και παντού; Τώρα μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Android σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο αναπαραγωγής μουσικής.

Το Spotify είναι ίσως το δημοφιλέστερο εργαλείο για την αναπαραγωγή μουσικής, προσφέροντας πολλές και διάφορες λειτουργίες στους χρήστες του. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αναπαράγετε και να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής κ.ά.

Όπως όμως όλες οι εφαρμογές, έτσι και το Spotify, προσφέρει περισσότερες λειτουργίες και αναπαραγωγή χωρίς διαφημίσεις μόνο στην έκδοση επί πληρωμή της εφαρμογής.

Αν το Spotify δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Πρόκειται για δωρεάν εργαλεία για μουσικόφιλους, για να ακούτε μουσική με εύκολο τρόπο στο Android σας.

 1. SoundCloud - μουσική & ήχος

  SoundCloud – μουσική & ήχος

  Το SoundCloud είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που επιτρέπει σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να δημιουργούν έναν λογαριασμό και να μοιράζονται τη μουσική τους με τους ακόλουθούς τους. Στο κορυφαία αυτό εργαλείο θα βρείτε τόσο επαγγελματίες, όσο και ερασιτέχνες μουσικούς, αλλά και τα πιο δημοφιλή podcasts από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας δημιουργίες και να τις κοινοποιήσετε στο Facebook.

 2. Amazon Music

  Amazon Music

  Το Amazon Music είναι μια επίσης καλή επιλογή για τους φίλους της μουσικής, καθώς δίνει πρόσβαση σε μια τεράστια μουσική βιβλιοθήκη. Η εφαρμογή προϋποθέτει να έχετε έναν λογαριασμό στο Amazon, ενώ μπορείτε να βρείτε δωρεάν και επί πληρωμή περιεχόμενο. Αναζητήστε τους αγαπημένους σας μουσικούς μέσω της μηχανής αναζήτησης και ξεκινήστε να ακούτε μουσική στο Android σας.

 3. Μουσική Google Play

  Μουσική Google Play

  Το Google Play Music είναι μια εφαρμογή που φέρει την υπογραφή της Google και σας επιτρέπει να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Android σας. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε αρχεία ήχου σε διάφορες μορφές, για να τα ακούσετε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας άλμπουμ μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

 4. Apple Music

  Apple Music

  Είστε λάτρεις των εφαρμογών για iPhone; Η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς! Πρόκειται για την επίσημη μουσική εφαρμογή της Apple, που έχει προσαρμοστεί ειδικά για συσκευές Android. Εδώ θα βρείτε εκατομμύρια τραγούδια από ξένους και Έλληνες καλλιτέχνες, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Android σας και να κάνετε αναπαραγωγή, όποτε επιθυμείτε.

 5. Spotify Lite

  Spotify Lite

  Αν ο λόγος που θέλετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Spotify είναι το γεγονός ότι καταλαμβάνει πολύ χώρο στο Android σας και καταναλώνει τα δεδομένα σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση lite της εφαρμογής. Εδώ θα βρείτε όλες τις λειτουργίες του Spotify, σε ένα απλοποιημένο περιβάλλον που εγγυάται την εξοικονόμηση χώρου μνήμης και δεδομένων.

Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους και likes στο Tik Tok
Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους και likes στο Tik Tok

Το Tik Tok είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες της να δημιουργούν λογαριασμούς και να μοιράζονται σύντομα βίντεο με τους ακόλουθούς τους. Κάποιοι χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να διασκεδάζουν με τους φίλους του…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Podcast που πρέπει να κατεβάσετε στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Podcast που πρέπει να κατεβάσετε στο Android σας

Σας αρέσει να ακούτε podcasts στο Android σας; Οι εφαρμογές που συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Τα Android μας εκτός από κινητά τηλέφωνα είναι πλέον συσκευές ψυχαγωγίας, προσφέροντας πολλές και διάφορες δυνατότητες στους χρήστες τους. Από βίντεο και μουσική, μέ…

Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram
Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram

Αν είστε χρήστες της εφαρμογής του Instagram, ίσως να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μάθετε ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις και το προφίλ σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών της, εμποδίζοντας μας να βλέπουμε…

Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας
Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και χωρίς WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια σύνδεση στο Ίντερνετ, ακόμη και στα πιο απομονωμένα σημεία. Στις μέρες μας, η χρήση του Ίντερνετ είναι σχεδόν απαραίτητη γ…

Εναλλακτικές του Spotify: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αναπαραγωγής Μουσικής για Android
Εναλλακτικές του Spotify: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αναπαραγωγής Μουσικής για Android

Σας αρέσει να ακούτεμουσική πάντα και παντού; Τώρα μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Android σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο αναπαραγωγής μουσικής. Το Spotify είναι ίσως το δημοφιλέστερο εργαλείο για την αναπαραγωγή μουσικής, προσφέροντ…