Οι Καλύτερες Εφαρμογές Άθλησης για Γυμναστική στο Σπίτι

Το 2021 πλησιάζει κι αν ο στόχος σας για το νέο έτος είναι να μπείτε σε φόρμα, οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς!

Με τη βοήθεια των εφαρμογών εκγύμνασης μπορείτε να κάνετε τη γυμναστική καθημερινή σας συνήθεια και να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας.

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές για γυμναστική στο σπίτι, που μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού.

Πρόκειται για εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς και σας προσφέρουν εύκολες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς τη χρήση εξοπλισμού.

Μπείτε σε κοινότητες με χρήστες που έχουν τους ίδιους στόχους με εσάς, ακολουθήστε τις οδηγίες των προπονητών σας και μπείτε σε φόρμα μέσα σε λίγες εβδομάδες.

  1. NIKE+ TRAINING CLUB

    NIKE+ TRAINING CLUB

    Το Nike Training Club είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυμναστική στο σπίτι με μια ποικιλία περιεχομένου που απευθύνεται σε προχωρημένους αλλά και αρχάριους χρήστες. Βρείτε μια σειρά προπονήσεων, που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς και ακολουθήστε πιστά τις ασκήσεις που παρουσιάζονται στην οθόνη σας για να μπείτε σε φόρμα.

  2. 7 Λεπτά Προπόνηση

    7 Λεπτά Προπόνηση

    Αν τώρα ο χρόνος σας είναι περιορισμένος η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Εδώ θα βρείτε ασκήσεις τις οποίες μπορείτε να εκτελέσετε μόλις μέσα σε 7 λεπτά. Η εφαρμογή σας παρουσιάζει τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε και σας βοηθά να παραμένετε σε φόρμα, διαθέτοντας μόλις 7 λεπτά κάθε μέρα.

  3. Daily Yoga - Yoga Fitness App

    Daily Yoga – Yoga Fitness App

    Οι λάτρεις της yoga θα ενθουστιαστούν με αυτήν την εφαρμογή, που προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα με ασκήσεις γιόγκα. Κάθε άσκηση συνοδεύετε από βίντεο-οδηγούς με μουσική υπόκρουση, ενώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε αν θέλετε να ακούτε και ηχητικές οδηγίες για να εκτελείτε κάθε άσκηση σωστά. Η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο, αλλά και επιλογές επί πληρωμή.

  4. Fitstar Personal Trainer

    Fitstar Personal Trainer

    Αποκτήστε τώρα των Personal Trainer της επιλογής σας μέσα από την οθόνη του Android σας! Στο Fitstar θα βρείτε μια ποικιλία προπονήσεων για να δημιουργήσετε το πρόγραμμα ασκήσεων που ταιριάζει στο σώμα και τις αντοχές σας. Επιλέξτε τον προπονητή της αρεσκείας σας και ακολουθήστε το πρόγραμμα σε καθημερινή βάση για να δείτε αποτελέσματα.

  5. Runkeeper - GPS Track Run Walk

    Runkeeper – GPS Track Run Walk

    Τα γυμναστήρια μπορεί να είναι κλειστά, αλλά το τρέξιμο και η ποδηλασία επιτρέπονται! Με το RunKeeper μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη ρουτίνα σας και να μπείτε σε φόρμα ακόμη πιο εύκολα. Αποκτήστε χρήσιμες πληροφορίες για τις προπονήσεις σας, λάβετε ειδοποιήσεις όταν ολοκληρώνετε τους στόχους σας και ενισχύστε το σώμα σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Οι Καλύτερες ΑΙ Εφαρμογές Γυμναστικής για μια Επαναστατική Μέθοδο Προπόνησης στο Android σας
Οι Καλύτερες ΑΙ Εφαρμογές Γυμναστικής για μια Επαναστατική Μέθοδο Προπόνησης στο Android σας

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα προπόνησης αποκλειστικά για εσάς; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω ΑΙ εργαλεία γυμναστικής που συγκεντρώσαμε για εσάς. Οι εφαρμογές γυμναστικής είναι μια δημοφιλής κατηγορία εφαρμογών στο Androidlist, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για την …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τρεξίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε.
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τρεξίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε.

Θέλετε να κάνετε το τρέξιμο καθημερινή συνήθεια; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις παρακάτω εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε φόρμα. Το τρέξιμο είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους γυμναστικής, που βοηθά της φυσική σας κατάσταση, καθώς και τη δ…

Οι Καλύτεροι Βηματομετρητές για Android για να Μετράτε τα Βήματα σας
Οι Καλύτεροι Βηματομετρητές για Android για να Μετράτε τα Βήματα σας

Θέλετε να μετράτε πόσα βήματα κάνετε κάθε μέρα; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια εφαρμογή βηματομέτρησης στο Android σας, ώστε να υπολογίζετε αυτόματα τις αποστάσεις που διανύετε και τον αριθμό των βημάτων σας. Αν θέλετε να βελτιώσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία, καλό θα ήτα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για έναν πιο Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για έναν πιο Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Το 2022 πλησιάζει κι αν ο στόχος σας για τη νέα χρονιά είναι να μπείτε σε φόρμα και να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για να βελτιώσετε τ…