COVID-19: Οι 5 Εφαρμογές με τις Περισσότερες Λήψεις κατά τη διάρκεια της Πανδημίας

Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει πλέον σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, κι αν βρίσκεστε κι εσείς σε καραντίνα, ίσως να αναζητάτε χρήσιμες εφαρμογές για το Android σας.

Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες επιλογές των τελευταίων ημερών; Καθώς οι περισσότεροι Έλληνες εργάζονται από το σπίτι, η λίστα των δημοφιλών εφαρμογών περιλαμβάνει εφαρμογές βιντεοκλήσεων, όπως το Zoom, το Cisco WebEx Meetings και το Skype.

Επιπλέον, η επίσημη εφαρμογή των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε online παραγγελίες των προϊόντων που χρειάζεστε.

Τέλος, από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η εφαρμογή του Netflix, που απέκτησε ακόμη περισσότερους συνδρομητές το διάστημα αυτό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ελπίζουμε οι εφαρμογές αυτές να σας φανούν χρήσιμες και να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας! Επιλέξτε αυτές που προτιμάτε και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meetings

    To ΖΟΟΜ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία βιντεοκλήσεων, που σας επιτρέπει να συνομιλείτε ζωντανά με συναδέλφους ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής στο Android σας, ενεργοποιήστε την κάμερα και το μικρόφωνό σας και μείνετε σε επαφή με όλους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

  2. Cisco WebEx Meetings

    Cisco WebEx Meetings

    Πρόκειται για επίσης μια καλή εφαρμογή τηλεδιασκέψεων, ιδιαίτερα για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με πελάτες ή συναδέλφους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες, με ή χωρίς κάμερα, αλλά και να μοιραστείτε την οθόνη σας για παρουσίαση περιεχομένου.

  3. Skype for Business for Android

    Skype for Business for Android

    Το Skype είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, ιδιαίτερα κατά το διάστημα της καραντίνας. H έκδοση Business για επιχειρήσεις προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και σας επιτρέπει να συνομιλείτε με κλήσεις, βιντεοκλήσεις ή στέλνοντας μηνύματα. Βρείτε τις επαφές που θέλετε στο ευρετήριο της εφαρμογής και μείνετε σε επαφή.

  4. AB Click2Shop

    AB Click2Shop

    Αν τώρα θέλετε να αποφύγετε τις εξόδους και ιδιαίτερα το συνωστισμό των σούπερ μάρκετ, η επίσημη εφαρμογή online αγορών του ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας λύσει τα χέρια. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε online τα τρόφιμα και τα αγαθά που χρειάζεστε και να τα λάβετε στην πόρτα σας!

  5. Netflix

    Netflix

    Η εφαρμογή του Netflix αποτελεί την ιδανική επιλογή ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού. Η συνδρομητική πλατφόρμα μετράει ήδη χιλιάδες χρήστες στη χώρα μας, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σειρών και ταινιών. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν δοκιμή πριν προχωρήσετε στην αγορά κάποιου πακέτου.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…