Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Σεπτεμβρίου: Popcorn Burst, Granny Legend, Bubble Shooter 3

Θέλετε να κατεβάσετε νέα συναρπαστικά παιχνίδια στο Android σας; Βρείτε παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές παιχνιδιών του Σεπτεμβρίου που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου φτάνει ήδη στο τέλος του, αφήνοντας πίσω του πολλές και ενδιαφέρους κυκλοφορίες παιχνιδιών για Android! Αν είστε κι εσείς φανατικοί gamers και θέλετε να μάθετε ποια παιχνίδια ξεχώρισαν το μήνα που μας πέρασε, το άρθρο αυτό είναι για εσάς!

Βρείτε παρακάτω τις πέντε κορυφαίες κυκλοφορίες παιχνιδιών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, μέσα από τη σελίδα του AndroidList. Κατεβάστε παιχνίδια περιπέτειας, διασκεδαστικά παζλ, παιχνίδια RPG ή MMORPG και παίξτε μόνοι ή με τους φίλους στα Android σας!

  1. Popcorn Burst

    Popcorn Burst

    Στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι, ο στόχος σας είναι απλός: θα πρέπει να γεμίσετε το δοχείο με όσα περισσότερα ποπκορν μπορείτε! Βεβαιωθείτε όμως πως φτάνετε το όριο σε κάθε επίπεδο και προσέξτε να μην ξεχειλίσει το μπολ! Η εφαρμογή προσφέρει ένα πολύχρωμο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον, με εκατοντάδες επίπεδα για παιχνίδι με τις ώρες!

  2. Granny Legend

    Granny Legend

    Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία RPG που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή! Στο Granny Legend καλείστε να εξερευνήσετε έναν απέραντο κόσμο φαντασίας, με τους ήρωες που θα επιλέξετε. Κάθε ήρωας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και μπορείτε να το διαμορφώνετε με τα skins που θα κερδίζετε. Η εφαρμογή ξεχωρίζει για τον ξεχωριστό σχεδιασμό της.

  3. Bubble Shooter 3

    Bubble Shooter 3

    Αν είστε φανατικοί των παζλ και συγκεκριμένα των παιχνιδιών με φούσκες, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς! Πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού Bubble Shooter και ο στόχος σας είναι απλός: θα πρέπει να σκάσετε όλες τις φούσκες για να περάσετε τα χιλιάδες επίπεδα! Κάντε δωρεάν λήψη και διασκεδάστε σε αυτό το πολύχρωμο περιβάλλον.

  4. Ulala: Idle Adventure

    Ulala: Idle Adventure

    Οι λάτρεις των MMORPG θα ενθουσιαστούν με αυτό το παιχνίδι περιπέτειας, που μπορείτε να παίζετε ακόμη κι όταν κοιμάστε! Η εφαρμογή αυτή σας μεταφέρει στο συναρπαστικό κόσμο της Ulala στη Λίθινη Εποχή, όπου θα πρέπει να αποδείξετε τις ικανότητές σας στο κυνήγι, να φροντίσετε τα κατοικίδιά σας, να κάνετε ομάδες με τους φίλους σας και πολλά άλλα!

  5. Idle Roller Coaster

    Idle Roller Coaster

    Αν το όνειρό σας είναι να αποκτήσετε το δικό σας λούνα παρκ, η εφαρμογή αυτή θα σας το κάνει πραγματικότητα. Στο Idle Roller Coaster θα πρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το δικό σας πάρκο ψυχαγωγίας, με πολλά και διάφορα παιχνίδια, να πουλήσετε φαγητό και αναψυκτικά και να βάλετε τα δυνατά σας για να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους!

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια stealth; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να δοκιμάσετε στο Android σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το Androidlist! Τα παιχνίδια st…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντετέκτιβ για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντετέκτιβ για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια ντετέκτιβ; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι που θα σας μεταμορφώσει σε Ηρακλή Πουαρό; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές Android που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια ντετέκτιβ είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών παζλ, που σας καλού…

Τα Καλύτερα Open World Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Open World Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια Open World ή παιχνίδια ανοιχτού κόσμου όπως είναι επίσης γνωστά, είναι παιχνίδια που σας επιτρέπουν να εξερευνείτε απέραντους κόσμους στο κινητό σας. Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες, δίνοντας σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε ν…