Πώς να χρησιμοποιήσετε το Whatsapp Business στο Android σας

Image for Πώς να χρησιμοποιήσετε το Whatsapp Business στο Android σας

Πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τη δημοφιλή εφαρμογή του WhatsApp για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία χρηστών, ίσως να μη γνωρίζετε πως η αγαπημένη εφαρμογή επικοινωνίας κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην Ελλάδα, που απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις.

Το Whatsapp Business είναι εδώ και υπόσχεται να ικανοποιήσει καταστήματα, υπηρεσίες και κάθε είδους επιχείρηση, προσφέροντας ένα λειτουργικό περιβάλλον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από εύχρηστα εργαλεία για να αναβαθμίσετε την επικοινωνία σας ως επιχείρηση.

Επαγγελματικό προφίλ

Με το Whatsapp Business, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, που να συγκεντρώνει όλα τα χρήσιμα στοιχεία της επιχείρησής σας. Προσθέστε μια περιγραφή της επιχείρησής σας, την ιστοσελίδα σας, τα τηλέφωνα και τα email σας, καθώς και όποια άλλη πληροφορία επιθυμείτε για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών σας.

Μηνύματα

Όπως και με την αυθεντική εφαρμογή του Whatsapp, έτσι και με το Whatsapp Business, έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε άμεσα μυνήματα με άλλους χρήστες, στην περίπτωση αυτή, με τους πελάτες σας. Επιλέξτε χαιρετισμούς, γρήγορες απαντήσεις και άλλα πρότυπα μηνύματα για γρήγορη επικοινωνία και απαντήστε σε ερωτήσεις πελατών εύκολα και αποτελεσματικά.

Στατιστικά

Μια επιπλέον λειτουργία που σας προσφέρει η «επιχειρηματική» έκδοση της εφαρμογής του Whatsapp είναι η δυνατότητα προβολής στατιστικών για τα μηνύματά σας. Μάθετε πόσα μηνύματα λαμβάνετε ανά μέρα, δείτε πόσα διαβάσατε και απαντήσατε και κάντε το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών σας ακόμη πιο αποδοτικό.

WhatsApp Web

Αν πιστεύετε πως θα δυσκολευτείτε να απαντάτε σε μηνύματα μέσω του κινητού σας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την έκδοση WhatsApp Web. Καλά διαβάσατε, το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας προσφέρει τη δυνατότητα να λαμβάνετε και να απαντάτε σε μηνύματα στον Η/Υ ή το λάπτοπ σας.

Τύπος Λογαριασμού

Αυτό που αλλάζει στο λογαριασμό σας, μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας, είναι ο τύπος του λογαριασμού σας. Οι χρήστες θα αναγνωρίζουν την επιχείρησή σας, καθώς θα είναι καταχωρησμένη στην κατηγορία Λογαριασμοί Επιχειρήσεων. Σύντομα, η εφαρμογή θα επιβεβαιώνει λογαριασμούς χρηστών, μέσω ταυτοποίησης των αριθμών τηλεφώνων μιας επιχείρησής.

Το Whatsapp πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά και έχει ως στόχο του να βελτιώσει τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα και απαντήσεις. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. WhatsApp Business

    WhatsApp Business

    Το WhatsApp είναι εδώ με μια νέα εφαρμογή που απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις! Με το WhatsApp Business μπορείτε να αποκτήσετε ένα εύχρηστο εργαλείο για την επιχείρησή σας, εντελώς δωρεάν. Δημιουργήστε ένα λογαρισμό για την επιχείρησή σας, προβάλετε στοιχεία και πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους πελάτες σας και απαντήστε σε ερωτήσεις εύκολα και γρήγορα!

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …