Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji!

Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά σας.

Για παράδειγμα, στην εφαρμογή του Instagram μπορείτε να χτυπήσετε δύο φορές συνεχόμενα πάνω σε ένα μήνυμα που λάβατε για να εκφράσετε πως σας άρεσε. Ενώ στην εφαρμογή Messenger του Facebook μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα που λάβατε και να επιλέξετε ένα από τα 6 emojis που εκφράζουν καλύτερα ό,τι νιώθετε.

Το WhatsApp πειραματίζεται ήδη με αυτήν τη λειτουργία αντιδράσεων και σύντομα θα προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να αντιδρούν στα μηνύματα που λαμβάνουν με διαφορετικά emojis.

Αντίδρασης στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Οι δημιουργοί της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας προσφέρουν συνεχώς νέες λειτουργίες στους χρήστες του WhatsApp και σύμφωνα με το WABetaInfo, οι αντιδράσεις με emojis αποτελούν ήδη μέρος της έκδοσης beta του WhatsApp.

Η λειτουργία αυτή θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του WhatsApp να απαντούν σε ένα μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να στείλουν γραπτή απάντηση.

Επιπλέον, αν παίρνετε μέρος σε πολλές ομαδικές συνομιλίες του WhatsApp, οι αντιδράσεις με emojis μπορεί να σας εξοικονομήσουν χρόνο, αλλά και να μειώσουν την ποσότητα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων που λαμβάνετε.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές των emojis που θα προσφέρονται ως αντίδραση σε ένα μήνυμα. Αλλά φήμες θέλουν την εφαρμογή του WhatsApp να δανείζεται στοιχεία της εφαρμογής του  Messenger, προσφέροντας διαφορετικές επιλογές αντιδράσεων.

Εσείς χρησιμοποιείτε emojis στις συνομιλίες σας; Πώς θα σας φαινόταν η νέα αυτή λειτουργία του WhatsApp; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Για να βεβαιωθείτε πως λαμβάνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες λειτουργίες της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας, κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης του WhatsApp στον παρακάτω σύνδεσμο.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …