Τα απαραίτητα Gadgets και Εφαρμογές Android για το roadtrip σας

road-trip

Το καλοκαιρί είναι για τα καλά εδώ και οι διακοπές των περισσότερων ξεκινούν σύντομα!

Αν σκοπεύετε να πάρετε τους δρόμους αυτό το καλοκαίρι, μη ξεχάσετε το Android σας! Εκτός από ψυχαγωγία, το κινητό σας μπορεί να αποδειχθεί ως ένας καλός σύμμαχος για ώρες ανάγκης στο ταξίδι σας, όπως σας, όπως αν χαθείτε, αν ψάχνετε για οικονομικό κατάλυμμα ή για πληροφορίες του τόπου που επισκέπτεστε.

Οι λάτρεις των roadtrips, πιθανότατα να γνωρίζουν ήδη και τα χρήσιμα gadgets, που θα κάνουν το ταξίδι τους ευκολότερο. Αν είναι το πρώτο σας roadtrip, βεβαιωθείτε πώς έχετε μαζί σας τα απαραίτητα αξεσουάρ για το κινητό σας, όπως μια δεύτερη μπαταρία, καθώς ίσως να μην έχετε πρόσβαση σε ρεύμα όταν χρειαστεί, φορτιστή αυτοκινητού και μια βάση για το κινητό, σε περίπτωση που το χρησιμοποιείτε ως GPS.

Επιπλέον, στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων, που θα βελτιώσουν την εμπειρία ταξιδιού σας με το αυτοκινήτο, προσφέροντας βοήθεια όποτε τη χρειάζεστε! Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις πέντε εφαρμογές, που θα σας διευκολύνουν όταν χρειαστεί!
  1. Waze Social GPS Maps & Traffic

    Waze Social GPS Maps & Traffic

    Το Waze Social GPS Maps & Traffic είναι μια εφαρμογή πλοήγησης, με πληροφορίες για την κίνηση που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας με το αυτοκίνητο. Οι ειδοποιήσεις που σας αποστέλλονται μέσω email, αφορούν σε ατυχήματα και μπλοκαρισμένους δρόμους. Επιπλέον, περιλαμβάνει πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση, ενώ η διαδρομή αλλάζει αυτόματα εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαδρομή.

  2. Booking.com-online ξενοδοχεία

    Booking.com-online ξενοδοχεία

    Αν σκοπευέτε να επισκεφτείτε πάνω από μία πόλεις, ή αν θέλετε να αποφασίσετε που θα διανυκτερεύσετε το Booking.com είναι ότι χρειάζεστε. Σας προσφέρει πληροφορίες για όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής που σας ενδιαφέρει, όπως την τιμή, την τοποθεσία στο χάρτη και τις παροχές του ξενοδοχείου. Μπορείτε να κάνετε εύκολα κράτηση από το κινητό σας, να την τροποποιήσετε ή να την ακυρώσετε.


  3. fuelGR

    fuelGR

    Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο στην Ελλάδα, η εφαρμογή αυτή σας είναι απαραίτητη, καθώς προσφέρει έναν ενημερωμένο χάρτη με όλα τα βενζινάδικα που θα συναντήσετε στο ταξίδι σας. Συγκρίνετε τιμές, δείτε τις ακριβείς τοποθεσίες και να είστε σίγουροι πως δε θα ξεμείνετε από καύσιμα!

  4. AccuWeather

    AccuWeather

    Το AccuWeather θα είναι μια βοηθητική εφαρμογή στο ταξίδι σας, καθώς παρουσιάζει λεπτομερείς πληροφορίες για τον καιρό στο κινητό σας. Σας ειδοποιεί με ειδοποιήσεις για την αλλαγή καιρού, σας επιτρέπει να ελέγχετε την πρόγνωση στην πόλη που σας ενδιαφέρει, να μοιράζεστε πληροφορίες με συνταξιδιώτες και να διαμορφώνετε την εμφάνιση της εφαρμογής.

  5. Spotify Music

    Spotify Music

    Με την μουσική εφαρμογή Spotify μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια απευθείας από τη συσκευή σας. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για αυτό, καθώς όλα τα τραγούδια είναι δωρεάν! Ακούστε κάθε τραγούδι ή άλμπου θέλετε οποιαδήποτε στιγμή, διαμορφώστε λίστες για το ταξίδι σας και διασκεδάστε όπου κι αν βρίσκεστε!

     

Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια μουσική νότα στο προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε να προσθέσετε το αγαπημένο σας τραγούδι απευθείας στο προφίλ σας. Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε μια νέα λειτουργία για τους λάτρεις της μουσικής: τη δυνατότητα προσθήκης τραγουδιών…

Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android
Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android

Θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Telegram του Android σας; Παρακάτω θα βρείτε τα πολύ απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή του Telegram, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν κωδικό πρόσβασης για την π…

Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά
Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα των παιδιών σας στην εφαρμογή του TikTok; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λειτουργίες ασφαλείας που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή για ανήλικους χρήστες. Στο TikTok θα βρείτε περιεχόμενο όλων των ειδών και από όλο τον κόσμο. Παρόλο που …

Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης
Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης

Αναρωτιέστε αν το TikTok στέλνει ειδοποιήσεις όταν τραβάτε στιγμιότυπα ή όταν καταγράφετε την οθόνη κάποιου χρήστη; Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Όταν βλέπετε βίντεο του TikTok, ίσως θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να καταγράψετε κάποιο βίντεο …

Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram
Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram

Θέλετε να μάθετε πότε διαβάστηκε κάποιο μήνυμα που στείλατε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές λειτουργίες επικοινωνίας στους χρήστες της, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους. Όπως …