Clash Royale: Συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι παίκτες!

Το Clash Royale είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του Google Play, που υπόσχεται να σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης.

clash-royale

Πρόκειται για ένα εθιστικό παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο παίζεται με παίκτες απ” όλο τον κόσμο, σε πραγματικό χρόνο. Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο περισσότερο θα εξελίσσεστε. Η ομάδα του AndroidList συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις παρακάτω συμβουλές και κόλπα, για να γίνετε ακόμη καλύτεροι παίκτες:

  • Οι νέοι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν πώς υπάρχει ο χρόνος των 3 λεπτών για κάθε μάχη, με πιθανότητα παράτασης 1 λεπτού. Θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε το χρόνο σας, και να κάνετε τις απαραίτητες στατηγικές κινήσεις για να κερδίσετε.
  • Προσπαθήστε να δημιουργείτε ισοδύναμες ομάδες στρατού, και να τις τοποθετείτε σε στρατηγικά σημεία, χωρίς να τις μετατοπίζεστε βιαστικά, ακόμα κι όταν βρίσκεστε υπό πίεση ή αν κινδυνεύετε να χάσετε έναν πύργο.
  • Το παιχνίδι θυμίζει τα παιχνίδια με κάρτες, με την τύχη να παίζει σημαντικό ρόλο σε ότι έχει να κάνει με το τι κάρτες θα σας δοθούν. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως η επιλογή των διαθέσιμων καρτών είναι στο χέρι σας. Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε, έχοντας πάντα στο νου σας τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε. Και μην ξεχνάτε να ζητάτε τις κάρτες που επιθυμείτε. Αργά ή γρήγορα θα τις λάβετε!
  • Όσον αφορά τις κάρτες που δε χρησιμοποιείτε, να θυμάστε πως μπορείτε να τις δωρίζετε σε άλλους παίκτες, για να κερδίζετε πόντους, που θα σας βοηθήσουν να περάσετε επίπεδα και να κερδίσετε χρήματα.
  • Να είστε υπομονετικοι! Περιμένετε το ελιξήριό σας να φουλάρει (1ο) και έπειτα ξεκινήστε να παίζετε.
  • Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα jewels, παρακολουθώντας βίντεο ή κατεβάζοντας εφαρμογές.
  • Προσπαθήστε να επενδύετε σε όσο το δυνατόν καλύτερους παίκτες, χωρίς όμως να καταργείτε το ρόλο των λιγότερο σημαντικών παικτών. Κάθε χαρακτήρας έχει το ρόλο του.
  • Μπορεί η επίθεση να είναι πιο διασκεδαστική, αλλά παίζοντας αμυντικά θα καταλάβετε πως έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε. Παρατηρήστε τον τρόπο επίθεσης και αμυνθείτε κατάλληλα για να κερδίσετε από τον πρώτο γύρο.
  • Σε ότι έχει να κάνει με τις δυνάμεις σας ο συνδυασμός του hog rider και του freeze spell, φαίνεται να είναι αποτελεσματικός. Επιπλέον, αντί για το hog rider, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το prince, που μπορεί να σας σώσει στο τέλος του παιχνιδιού.
  • Φυσικά, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα αγοράς χαρακτηριστικών, καθώς το παιχνίδι προσφέρει αγορές εντός της εφαρμογής.

Δεν είναι τυχαίο πώς ψηφίστηκε ως τα καλύτερο παιχνίδι στα Βραβεία Google Play Awards. Ξεκινήστε να παίζετε και θα μας θυμηθείτε! Περιμένουμε τα σχόλια σας, καθώς και όποια άλλη συμβουλή ή κόλπο γνωρίζετε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Λεωφορείων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Λεωφορείων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως οδηγοί λεωφορείου; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω δωρεάν προσομοιωτές που συγκεντρώσαμε για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών για να περάσετε την ώρα σας. Οι λάτρεις της οδήγησης μπορούν να δοκιμάσουν τις …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει ο κινηματογράφος; Θέλετε να παίξετε παιχνίδια στο Android σας που είναι εμπνευσμένα από δημοφιλείς ταινίες; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις σημερινές μας εφαρμογές! Το Androidlist περιλαμβάνει παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Για του…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας

Θέλετε να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα με ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών για δωρεάν λήψη στο smartphone σας. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο παιχνίδι να κατεβάσετε για να περάσετε την ώρα σας, …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στη διαχείριση των δικών σας ποδοσφαιρικών ομάδων; Ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, με τις εφαρμογές football manager που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές football manager τραβούν το ενδιαφέρουν των ποδοσ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας συναρπάζουν παίκτες όλων των ηλικιών, μεταφέροντας τους σε νέους κόσμους στο μέλλον. Αν είστε λάτρεις του είδους, στην πλατφόρμα του Androidlist μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρ…