Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει ο κινηματογράφος; Θέλετε να παίξετε παιχνίδια στο Android σας που είναι εμπνευσμένα από δημοφιλείς ταινίες; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις σημερινές μας εφαρμογές!

Το Androidlist περιλαμβάνει παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Για τους σινεφίλ χρήστες μας, τα παιχνίδια ταινιών είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς συνδυάζουν το έντονο παιχνίδι με τα σκηνικά και τις ιστορίες αγαπημένων ταινιών.

Στη λίστα που ακολουθεί θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας. Επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και πάρτε μέρος σε περιπέτειες σε μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

  1. LEGO® Jurassic World™

    LEGO® Jurassic World™

    Ζήστε την απόλυτη περιπέτεια σε αυτό το παιχνίδι, εμπνευσμένο από τις ταινίες του Jurassic Park. Βάλτε τα δυνατά σας για να αποφύγετε τους δεινόσαυρους, σε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο με τα κλασικά γραφικά της Lego. Όσο προχωράτε θα πρέπει να παίρνετε μέρος σε νέες αποστολές, όλες τους εμπνευσμένες από τη δημοφιλή σειρά ταινιών ή να παίξετε στην ελεύθερη λειτουργία.

  2. Edge of Tomorrow Game

    Edge of Tomorrow Game

    Σε αυτό το επικό παιχνίδι θα μπείτε σε έναν κόσμο sci-fi που θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να επιβιώσετε. Όπως ακριβώς και στη δημοφιλή ταινία, έτσι και εδώ, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εξωγήινους σε έναν μετααποκαλυπτικό κόσμο. Χρησιμοποιήστε διάφορα όπλα και φροντίστε να αμυνθείτε, ώστε να επιβιώσετε και να προχωρήσετε στο παιχνίδι.

  3. RoboCop™

    RoboCop™

    Στ παιχνίδι σκοποβολής RoboCop ™ θα παίξετε ως RoboCop, τον δημοφιλή χαρακτήρα που είναι μισός ρομπότ-μισός άνθρωπος. Όπως και στη δημοφιλή ταινία, θα πρέπει να πολεμήσετε τους εχθρούς σας και να προστατέψετε τους κατοίκους του Ντιτρόιτ. Μπορείτε να διαλέγετε διάφορα όπλα, και φυσικά να χρησιμοποιείτε τις σούπερ δυνάμεις του ρομπότ σας.

  4. Godzilla: Strike Zone

    Godzilla: Strike Zone

    Αν είστε λάτρεις της ταινίας Godzilla, σε αυτήν τη φοβερή περιπέτεια καλείστε να γίνετε μέλος μιας στρατιωτικής ομάδας που πρέπει να αντιμετωπίσει το απόλυτο τέρας: τον φοβερό Godzilla! Όσο προχωράτε στο παιχνίδι, θα πρέπει να παίρνετε μέρος σε διάφορες αποστολές διάσωσης, χωρίς να χάσετε τη ζωή σας στις μάχες με το τεράστιο τέρας, εμπνευσμένο από τη δημοφιλή ταινία.

  5. Suicide Squad: Special Ops

    Suicide Squad: Special Ops

    Οι λάτρεις των κόμικς μπορούν να παίξουν παρέα με τους ήρωες του Suicide Squad σε ένα περιβάλλον, εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά ταινιών. Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες σας στις μάχες και μαζέψτε ζωές και σούπερ δυνάμεις, για περισσότερη αντοχή. Επιπλέον, μπορείτε να ξεκλειδώνετε όπλα και διάφορες άλλες δυνάμεις για τους χαρακτήρες σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει ο κινηματογράφος; Θέλετε να παίξετε παιχνίδια στο Android σας που είναι εμπνευσμένα από δημοφιλείς ταινίες; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις σημερινές μας εφαρμογές! Το Androidlist περιλαμβάνει παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Για του…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας συναρπάζουν παίκτες όλων των ηλικιών, μεταφέροντας τους σε νέους κόσμους στο μέλλον. Αν είστε λάτρεις του είδους, στην πλατφόρμα του Androidlist μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Απόδρασης για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Απόδρασης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια απόδρασης; Αναζητάτε ένα νέο και συναρπαστικό παιχνίδι του είδους για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα στις διακοπές σας; Δοκιμάστε τις δωρεάν επιλογές του σημερινού μας άρθρου! Τα παιχνίδια απόδρασης τα έχουν όλα: περιπέτεια, δράση, αλλά και στοιχεί…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια stealth; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να δοκιμάσετε στο Android σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το Androidlist! Τα παιχνίδια st…