Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Image for Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας.

Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων μπορείτε να χρησιμοποιείτε λογαριασμούς με τα πραγματικά στοιχεία σας ή να δημιουργείτε κρυφούς λογαριασμούς, επιλέγοντας ένα ψευδώνυμο. Επιπλέον, στις περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να αποκρύψετε εντελώς τον λογαριασμό σας, ώστε να παραμένει πραγματικά ιδιωτικός.

Η εφαρμογή του TikTok είναι μία από αυτές τις εφαρμογές, που προσφέρει στους χρήστες της μια χρήσιμη λειτουργία απόκρυψης του προφίλ τους από τους άλλους χρήστες, που ενεργοποιείται με απλό τρόπο.

Βρείτε παρακάτω τα γρήγορα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε και ενεργοποιήστε κι εσείς την ιδιωτική αυτή λειτουργία.

Απόκρυψη Λογαριασμού στο TikTok των Android

Αν θέλετε να αποκρύψετε το προφίλ σας στο TikTok, ώστε να μην είναι προσβάσιμο από άλλους χρήστες της εφαρμογής, χωρίς όμως να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο smartphone σας.
  • Πηγαίνετε στο Προφίλ σας κάτω δεξιά.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού με τις τρεις γραμμές στην πάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.
  • Στην καρτέλα του Απόρρητου πηγαίνετε στην ενότητα Λογαριασμός.
  • Πατήστε Σύσταση του λογαριασμού σας σε άλλους.
  • Σύρετε τον εικονικό διακόπτη για να απενεργοποιήσετε και τις τρεις επιλογές: Επαφές, Facebook φίλοι και Χρήστες που σας στέλνουν συνδέσμους.

Απενεργοποιώντας όλες ή μόνο μερικές από τις παραπάνω κατηγορίες, μπορείτε να είστε σίγουροι πως ο λογαριασμός σας δεν θα εμφανίζεται πλέον ως πρόταση στα προφίλ των άλλων χρηστών του TikTok που θα επιλέξετε.

Για να ενισχύσετε την ιδιωτικότητα σας, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ορίσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok ως ιδιωτικό. Πολύ απλά, πηγαίνετε στην καρτέλα του Απόρρητου στο κεντρικό μενού και ορίστε τον λογαριασμό σας ως ιδιωτικό.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok για Android και πραγματοποιήστε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα για Android που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης
Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης

Αναρωτιέστε αν το TikTok στέλνει ειδοποιήσεις όταν τραβάτε στιγμιότυπα ή όταν καταγράφετε την οθόνη κάποιου χρήστη; Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Όταν βλέπετε βίντεο του TikTok, ίσως θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να καταγράψετε κάποιο βίντεο …

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…