Τι είναι τα Αρχεία XAPK και Πώς να τα Εγκαταστήσετε στο Android σας

Πολλές πλατφόρμες εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν όλες τα εργαλεία που χρειαζόμαστε, για αυτό υπάρχουν πηγές όπως το Androidlist, που προσφέρουν πρόσβαση σε αρχεία ΑΡΚ για δωρεάν λήψη στο Android σας. Και εκτός από τα αρχεία ΑΡΚ μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να κατεβάσετε και αρχεία ΧΑΡΚ.

Αν είστε περίεργοι να μάθετε τι είναι τα αρχεία ΧΑΡΚ και πώς μπορείτε να τα κατεβάσετε στο Android σας, στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε. Επιπλέον, θα μάθετε πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αρχεία ΧΑΡΚ δωρεάν στο κινητό σας.

Τι είναι τα αρχεία ΧΑΡΚ των Android

Τα αρχεία ΧΑΡΚ των Android είναι ό,τι ακριβώς και τα αρχεία ΑΡΚ: πρόκειται για δωρεάν αρχεία εφαρμογών που δεν κυκλοφορούν πια στο Google Play, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στο Android σας.

Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο αρχείων είναι οι τύποι των δεδομένων που προσφέρουν. Τα αρχεία ΧΑΡΚ των Android προσφέρουν το αρχείο ΑΡΚ που θα πρέπει να εγκαταστήσετε, αλλά και δεδομένα OBB με συμπληρωματικές πληροφορίες.

Τα αρχεία OBB είναι πληροφορίες απαραίτητες για την εγκατάσταση κάθε εφαρμογής ΑΡΚ που λειτουργούν συμπληρωματικά. Μερικές από αυτές τις πληροφορίες μπορεί να είναι βάσεις δεδομένων, πληροφορίες cache και άλλο υλικό για την καλύτερη χρήση μιας εφαρμογής.

Πώς να εγκαταστήσετε αρχεία ΧΑΡΚ στο Android σας

Για να κατεβάσετε αρχεία ΧΑΡΚ η καλύτερη επιλογή είναι να κατεβάσετε ένα βοηθητικό εργαλείο εγκατάστασης όπως το XAPK Installer. Μόλις ολοκληρώσετε την εγκατάσταση ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Κατεβάστε το αρχείο XAPK στο κινητό σας.
  • Ανοίξτε το εργαλείο XAPK Installer.
  • Δώστε τις απαραίτητες άδειες πρόσβασης.
  • Η εφαρμογή θα αναζητήσει αυτόματα όλες τις εφαρμογές XAPK και APK του Android σας.
  • Πατήστε το κουμπί της εγκατάστασης.
  • Ρυθμίστε τις επιλογές εγκατάστασης και ολοκληρώστε την εγκατάσταση.

Όπως θα διαπιστώσετε η λειτουργία εγκατάστασης των XAPK θυμίζει λίγο πολύ τη διαδικασία εγκατάστασης των απλών ΑΡΚ.

Στο Androidlist θα βρείτε τόσο αρχεία XAPK, όσο και αρχεία APK, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο Android σας με τα παραπάνω βήματα.

Βρείτε παρακάτω το εργαλείο XAPK Installer για τη δωρεάν εγκατάσταση των αρχείων APK στη συσκευή σας.

  1. XAPK Installer

    XAPK Installer

    Με αυτό το δωρεάν εργαλείο εγκατάστασης μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αρχείο σε μορφή .xapk στο Android σας. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή θα βρει αυτόματα όλα τα αρχεία ΧΑΡΚ του Android σας ώστε να κάνετε εγκατάσταση με τον πιο εύκολο τρόπο στο κινητό σας.

Τι είναι τα Αρχεία XAPK και Πώς να τα Εγκαταστήσετε στο Android σας
Τι είναι τα Αρχεία XAPK και Πώς να τα Εγκαταστήσετε στο Android σας

Πολλές πλατφόρμες εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν όλες τα εργαλεία που χρειαζόμαστε, για αυτό υπάρχουν πηγές όπως το Androidlist, που προσφέρουν πρόσβαση σε αρχεία ΑΡΚ για δωρεάν λήψη στο Android σας. Και εκτός από τα αρχεία ΑΡΚ μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να κατεβάσετε και αρχε…