Πώς να Προσθέσετε ένα Telegram Bot στο Android σας

Image for Πώς να Προσθέσετε ένα Telegram Bot στο Android σας

Η δημοφιλής εφαρμογή του Telegram σας δίνει πλεόν τη δυνατότητα να προσθέτετε bots στις ομαδικές σας συνομιλίες και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε κι εσείς τα δικά σας bots στα supergroups σας.

Αν διαχειρίζεστε μια δημοφιλή ομάδα στην εφαρμογή του Telegram μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τα μέλη της ομάδας προσθέτοντας τα ενεργά bots που θα επιλέξετε. Τα bots μπορούν να εκτελούν αυτόματα τις εργασίες που θα ρυθμίσετε ή να μοιράζονται πληροφορίες ανάλογα με τις επιλογές σας τους.

Διαβάστε παρακάτω για να ενεργοποιήσετε κι εσείς τη χρήσιμη λειτουργία των bots στα Android και κρατήστε τις ομάδες σας στο Telegram ακόμη πιο ενεργές!

Προσθήκη Bots στο Telegram των Android

Η λειτουργία των bots είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android και μπορείτε να τα προσθέσετε στις ομαδικές σας συνομιλίες με απλό τρόπο.

Για να προσθέσετε κι εσείς τα δικά σας bots στις ομάδες του Telegram ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα των Επαφών.
  • Στο πεδίο αναζήτησης πληκτρολογήστε το όνομα του bot που θέλετε να προσθέσετε.
  • Στη σελίδα νέας συνομιλίας πατήστε πάνω στην εικόνα προφίλ του bot.
  • Βρείτε την επιλογή Προσθήκη σε Ομάδα και προσθέστε το bot στην ομάδα που θέλετε.

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα από ένα bot σε κάθε ομάδα για να κάνετε την ομάδα σας supergroup. Κάποια bot προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες ειδήσεων ή ακόμη και προγνώσεις του καιρού, ενώ κάποια άλλα σας επιτρέπουν να ορίζετε ειδοποιήσεις ή ακόμη και να λαμβάνετε αυτόματα πληρωμές.

Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο bot να επιλέξετε μπορείτε να ελέγξετε τις δυνατότητες του κάθε bot για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας σας. Για να βρείτε τα bot απλά κάντε αναζήτηση στο πεδίο αναζήτησης, καθώς όλα τα bot τελειώνουν με τη λέξη bot στο τέλος του ονόματος χρήστη.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής του Telegram, κάντε δωρεάν λήψη στο Android smartphone σας και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τα δικά σας ενεργά bots στις ομαδικές σας συνομιλίες.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας
Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή του TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το κοινό σας. Αν θέλετε να συ…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram

Θέλετε να κατεβάσετε κάποιο βίντεο που λάβατε σε ένα ιδιωτικό κανάλι του Telegram; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους στο κινητό σας. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας. Όταν όμως ανταλλάζετε…

Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε
Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτ…

Πώς να Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης του Instagram στα Android
Πώς να Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης του Instagram στα Android

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον λογαριασμό σας στο Instagram; Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου! Το Instagram έχει πλέον εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, και προσφέρει διάφορες λειτουργίες υποστήριξης στους χρήστες του. …

Πώς να Αλλάξετε τη Γλώσσα του Instagram στα Android
Πώς να Αλλάξετε τη Γλώσσα του Instagram στα Android

Θέλετε να αλλάξετε τη γλώσσα του Instagram στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα! Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει περιεχόμενο σε όλες τις γλώσσες, με δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι επίσημα στα αγγλικά, αυτό όμω…