Πώς να Διορθώσετε Προβλήματα Λειτουργίας του YouTube σε Android

Το YouTube είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δωρεάν περιεχόμενο, αλλά και να μοιράζεστε τις δημιουργίες σας.

Αν είστε φανατικοί του YouTube, πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε την επίσημη εφαρμογή στο Android σας, που προσφέρει ένα οργανωμένο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον με την υπογραφή της Google.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δωρεάν εφαρμογή του YouTube στο Android σας, δοκιμάστε τις παρακάτω λύσεις και ξεκινήστε να βλέπετε και πάλι βίντεο του YouTube στο κινητό σας.

Επανεκκίνηση του Android

Αν διαπιστώσετε πως η εφαρμογή του YouTube κολλάει ή δεν μπορεί να ανοίξει, πρώτο σας βήμα είναι να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας.

  • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί power της συσκευής σας.
  • Επιλέξτε Επανεκκίνηση στο μενού που θα εμφανιστεί.
  • Δοκιμάστε να ανοίξετε την εφαρμογή του YouTube μετά την επανεκκίνηση.

Πρόβλημα σύνδεσης

Ένας άλλος συνηθισμένος λόγος προβλήματος με το YouTube είναι μια ασταθής ή αδύναμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή του YouTube καταναλώνει πολλούς πόρους κι αν έχετε ενεργοποιημένα τα δεδομένα σας, μπορεί να καταναλωθούν γρήγορα.

Αν δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα βίντεο του YouTube ελέγξτε αν έχετε αρκετά δεδομένα ή δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο WiFi.

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Android σας.
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις Δικτύου και επιλέξτε ένα δίκτυο WiFi.
  • Κάντε Σύνδεση.

Ενημέρωση Λογισμικού

Αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος του Android σας, μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με εφαρμογές όπως το YouTube. Για να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση Android στο κινητό σας, κάντε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Android σας.
  • Βρείτε την επιλογή Ενημέρωση Συστήματος.
  • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το τελευταίο λειτουργικό σύστημα στο κινητό σας.

Εκκαθάριση Δεδομένων Cache

Αν ολοκληρώσατε τα βήματα που σας παρουσιάσαμε παραπάνω αλλά αντιμετωπίζετε ακόμη προβλήματα, δοκιμάστε να διαγράψετε τα δεδομένα cache της εφαρμογής του YouTube.

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Android σας.
  • Στη λίστα των εφαρμογών βρείτε και επιλέξτε το YouTube.
  • Στην καρτέλα Mνήμη επιλέξτε Διαγραφή Cache.

Ενημέρωση της εφαρμογής του YouTube

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή του YouTube στο Android σας είναι η χρήση μιας παλιότερης έκδοσης του YouTube.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή του YouTube στο κινητό σας κάντε τα εξής:

  • Πηγαίνετε στο Google Play.
  • Πατήστε Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου.
  • Βρείτε την εφαρμογή του YouTube και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση.
  1. YouTube

    YouTube

    Η δημοφιλής αυτή εφαρμογή επιτρέπει σε χρήστες απ” όλο τον κόσμο να παρακολουθούν κάθε είδους βίντεο απευθείας στο κινητό τους. Βρείτε τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές, κάντε αναζήτηση συγκεκριμένου περιεχομένου και διασκεδάστε για ώρες. Βρείτε ό,τι βίντεο ψάχνετε και μοιραστείτε το εύκολα με φίλους μέσω email ή σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter.

Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια μουσική νότα στο προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε να προσθέσετε το αγαπημένο σας τραγούδι απευθείας στο προφίλ σας. Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε μια νέα λειτουργία για τους λάτρεις της μουσικής: τη δυνατότητα προσθήκης τραγουδιών…

Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android
Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android

Θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Telegram του Android σας; Παρακάτω θα βρείτε τα πολύ απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή του Telegram, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν κωδικό πρόσβασης για την π…

Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά
Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα των παιδιών σας στην εφαρμογή του TikTok; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λειτουργίες ασφαλείας που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή για ανήλικους χρήστες. Στο TikTok θα βρείτε περιεχόμενο όλων των ειδών και από όλο τον κόσμο. Παρόλο που …

Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης
Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης

Αναρωτιέστε αν το TikTok στέλνει ειδοποιήσεις όταν τραβάτε στιγμιότυπα ή όταν καταγράφετε την οθόνη κάποιου χρήστη; Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Όταν βλέπετε βίντεο του TikTok, ίσως θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να καταγράψετε κάποιο βίντεο …

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…