Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας!

Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις απευθείας στα κινητά μας, κι αν θέλετε να ελέγχετε καλύτερα τα νέα και τις πληροφορίες που λαμβάνετε, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις εφαρμογές ενημέρωσης που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της καραντίνας του κορωνοϊού η πληροφόρησή μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, κι αν αναζητάτε έγκυρες πηγές, οι εφαρμογές του άρθρου αυτού δε θα σας απογοητεύσουν.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές ενημέρωσης για συσκευές Android και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο Android σας.

  1. Ειδήσεις Google

    Ειδήσεις Google

    Στις Ειδήσεις Google θα βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από πολλά δημοσιογραφικά πρακτορεία, απευθείας στο κινητό σας. Η εφαρμογή φέρει την υπογραφή της Google και παρουσιάζει περιεχόμενο, χωρισμένο ανά κατηγορίες. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για να τα διαβάζετε ακόμη και όταν βρίσκεστε εκτός σύνδεσης.

  2. in.gr News

    in.gr News

    Η πλατφόρμα του in.gr αποτελεί μια δημοφιλή πηγή ειδήσεων για το ελληνικό κοινό, παρουσιάζοντας άρθρα και ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Η επίσημη εφαρμογή του δημοφιλούς δικτύου σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο από ποικίλες κατηγορίες απευθείας στη συσκευή σας. Επιλέξτε τη θεματολογία που σας ενδιαφέρει και μείνετε ενημερωμένοι κάθε μέρα.

  3. skai.gr

    skai.gr

    Αν εμπιστεύεστε το τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΪ για την ενημέρωσή σας, εδώ θα βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του ελληνικού δικτύου στο Android σας. Ενημερωθείτε άμεσα για ειδήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, βρείτε αθλητικό περιεχόμενο, μάθετε τί καιρό θα κάνει και άλλα πολλά σε αυτήν τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΣΚΑΪ.

  4. Euronews

    Euronews

    Στην εφαρμογή αυτή θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Το EuroNews είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια και παρουσιάζει έγκυρο περιεχόμενο με κορυφαίες ειδήσεις για την Ελλάδα και άλλες χώρες. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να δείτε περιεχόμενο απευθείας στην οθόνη σας, ενεργοποιώντας της ειδοποιήσεις.

  5. BBC News

    BBC News

    Αν ζείτε στη Μεγάλη Βρετανία ή αν απλά εμπιστεύεστε το περιεχόμενο των ειδήσεων του δικτύου BBC, με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να λαμβάνετε υλικό στο Android σας. Διαβάστε όλα τα τελευταία άρθρα και συνεντεύξεις του BBC, παρακολουθήστε τις ειδήσεις που παρουσιάζονται στο δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι, ενημερωθείτε για αθλητικά, πολιτικά, οικονομικά και πολλά άλλα.

Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια μουσική νότα στο προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε να προσθέσετε το αγαπημένο σας τραγούδι απευθείας στο προφίλ σας. Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε μια νέα λειτουργία για τους λάτρεις της μουσικής: τη δυνατότητα προσθήκης τραγουδιών…

Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android
Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android

Θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Telegram του Android σας; Παρακάτω θα βρείτε τα πολύ απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή του Telegram, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν κωδικό πρόσβασης για την π…

Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά
Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα των παιδιών σας στην εφαρμογή του TikTok; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λειτουργίες ασφαλείας που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή για ανήλικους χρήστες. Στο TikTok θα βρείτε περιεχόμενο όλων των ειδών και από όλο τον κόσμο. Παρόλο που …

Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης
Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης

Αναρωτιέστε αν το TikTok στέλνει ειδοποιήσεις όταν τραβάτε στιγμιότυπα ή όταν καταγράφετε την οθόνη κάποιου χρήστη; Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Όταν βλέπετε βίντεο του TikTok, ίσως θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να καταγράψετε κάποιο βίντεο …

Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram
Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram

Θέλετε να μάθετε πότε διαβάστηκε κάποιο μήνυμα που στείλατε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές λειτουργίες επικοινωνίας στους χρήστες της, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους. Όπως …