Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά

Image for Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα των παιδιών σας στην εφαρμογή του TikTok; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λειτουργίες ασφαλείας που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή για ανήλικους χρήστες.

Στο TikTok θα βρείτε περιεχόμενο όλων των ειδών και από όλο τον κόσμο. Παρόλο που η χρήση των κοινωνικών δικτύων συνιστάται σε ενήλικους χρήστες, δεν είναι λίγοι οι γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Αν ανήκετε σε αυτούς τους γονείς ή αν κάποιες φορές, το παιδί σας δανείζεται το κινητό σας για να παρακολουθήσει βίντεο, ίσως να αναζητάτε έναν τρόπο για την καλύτερη προστασία των παιδιών σας από ακατάλληλο περιεχόμενο.

Βρείτε παρακάτω μερικούς τρόπους που σας προτείνουμε για να κάνετε την εφαρμογή του TikTok ασφαλή για τα παιδιά σας.

Λειτουργεία Family Pairing

Το Family Pairing είναι μια μια λειτουργία γονικού ελέγχου που σας προσφέρει το TikTok ώστε να συγχρονίζετε τον λογαριασμό σας με τον λογαριασμό του παιδιού σας. Μέσω αυτής της λειτουργίας μπορείτε να ελέγξετε διάφορες παραμέτρους, όπως το χρονικό όριο χρήσης, το περιεχόμενο, τα μηνύματα, τις προτάσεις βίντεο, την κατάσταση του λογαριασμού και άλλα.

Για να δοκιμάσετε να ενεργοποιήσετε τη χρήσιμη αυτή λειτουργία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Πηγαίνετε στη σελίδα του προφίλ σας ή στο προφίλ του παιδιού σας.
  • Πατήστε τις τρεις γραμμές που βρίσκονται στην πάνω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.
  • Επιλέξτε Family Pairing και ακολουθήστε τα βήματα για να κάνετε συγχρονισμό.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να ορίσετε τις παραμέτρους που επιθυμείτε για την προστασία των παιδιών σας.

Διαχείρηση Χρονικού Ορίου Χρήσης

Αν τώρα ανησυχείτε πως το παιδί σας περνά πολλή ώρα μπροστά στην οθόνη του κινητού του βλέποντας βίντεο στο TikTok, δοκιμάστε να περιορίσετε τη χρήση του. Πολύ απλά:

  • Πηγαίνετε στη σελίδα του προφίλ σας.
  • Πατήστε τις τρεις γραμμές που βρίσκονται επάνω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.
  • Πατήστε Family Pairing και βρείτε το προφίλ του παιδιού σας.
  • Πατήστε Χρόνος οθόνης και ενεργοποιήστε την επιλογή Ημερήσιο χρονικό όριο.
  • Πατήστε Ενεργοποίηση για τον λογαριασμό του παιδιού σας και επιλέξτε το χρονικό όριο.

Να θυμάστε πως θα πρέπει να έχετε κάνει πρώτα ενεργοποίηση του Family Pairing για να μπορέσετε να ορίσετε ένα χρονικό όριο.

Παρακάτω θα βρείτε την ανανεωμένη εφαρμογή του TikTok που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα για Android που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια μουσική νότα στο προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε να προσθέσετε το αγαπημένο σας τραγούδι απευθείας στο προφίλ σας. Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε μια νέα λειτουργία για τους λάτρεις της μουσικής: τη δυνατότητα προσθήκης τραγουδιών…

Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android
Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android

Θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Telegram του Android σας; Παρακάτω θα βρείτε τα πολύ απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή του Telegram, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν κωδικό πρόσβασης για την π…

Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά
Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα των παιδιών σας στην εφαρμογή του TikTok; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λειτουργίες ασφαλείας που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή για ανήλικους χρήστες. Στο TikTok θα βρείτε περιεχόμενο όλων των ειδών και από όλο τον κόσμο. Παρόλο που …

Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης
Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης

Αναρωτιέστε αν το TikTok στέλνει ειδοποιήσεις όταν τραβάτε στιγμιότυπα ή όταν καταγράφετε την οθόνη κάποιου χρήστη; Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Όταν βλέπετε βίντεο του TikTok, ίσως θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να καταγράψετε κάποιο βίντεο …

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…