Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας Match-3 για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας Match-3 για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια match-3; Θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα περιπέτεια στο κινητό σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα από τα συναρπαστικά παιχνίδια της παρακάτω λίστας!

Τα παιχνίδια match-3 έχουν έναν πολύ απλό στόχο: θα πρέπει να συνδυάσετε τρία ή περισσότερα ίδια στοιχεία για να τα εξαφανίσετε από το ταμπλό. Υπάρχουν όμως και παιχνίδια match-3 που συνδυάζουν τα παζλ με ξεχωριστές περιπέτειες για να σας διασκεδάσουν ακόμη περισσότερο.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες περιπέτειες match-3 που αξίζει να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο Android smartphone σας.

  1. Township

    Township

    Στο Township θα πρέπει να εκτελέσετε διάφορους τύπους εργασιών σε ένα μεγάλο αγρόκτημα, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνετε την πόλη σας με νέους χώρους και εγκαταστάσεις. Μεταξύ άλλων αποστολών, θα πρέπει να πουλήσετε τα προϊόντα σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να δοκιμάζετε τις ικανότητες σας σε διάφορα είδη παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών match-3.

  2. Gardenscapes

    Gardenscapes

    Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που θα σας διασκεδάσει για ώρες. Στο Gardenscapes θα πρέπει να ανακοδομήσετε ένα τεράστιο σπίτι και τον κήπο του όσο καλύτερα μπορείτε. Θα πρέπει να ολοκληρώνετε παζλ συνεχώς για να μπορείτε να διαμορφώνετε το σπίτι και τον κήπο σας όπως ακριβώς εσείς τα ονείρευεστε.

  3. Fishdom

    Fishdom

    Σε αυτό το παιχνίδι παζλ θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό ενυδρείο και να το γεμίσετε με τα ψαράκια που θα αγοράσετε. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράζετε διακοσμητικά, αλλά και φαγητό για κάθε ψάρι, ενώ κερδίζετε χρήματα με τις εργασίες που εκτελείτε. Το παιχνίδι προσφέρει πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα γραφικά με ψάρια όλων των ειδών.

  4. Project Makeover

    Project Makeover

    Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια makeover, αυτή η εφαρμογή θα σας ενθουσιάσει. Εδώ θα πρέπει να συνδυάσετε τα ίδια στοιχεία του παιχνιδιού για να κερδίσετε νομίσματα. Με τα νομίσματα που συγκεντρώνετε θα μπορείτε να αγοράζετε νέα ρούχα, αξεσουάρ, έπιπλα και πολλά ακόμη στοιχεία για να διαμορφώσετε τον χαρακτήρα σας και να του δώσετε μια νέα εμφάνιση.

  5. Gossip Harbor: Merge & Story

    Gossip Harbor: Merge & Story

    Σε αυτό το παιχνίδι match 3 με στοιχεία περιπέτειας θα πρέπει να λύσετε τα κλασικά παζλ match 3 ενώ ταυτόχρονα δημιουργείτε το δικό σας εστιατόριο. Εκτός από τα παζλ που λύνετε, θα πρέπει ακόμη και να μαγειρεύετε για τους πελάτες σας, και να τους εξυπηρετείτε ώστε να παραμένουν ευχαριστημένοι. Όσο προχωράτε επίπεδα, θα μπορείτε να επεκτείνετε και την επιχείρηση σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας Match-3 για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας Match-3 για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια match-3; Θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα περιπέτεια στο κινητό σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα από τα συναρπαστικά παιχνίδια της παρακάτω λίστας! Τα παιχνίδια match-3 έχουν έναν πολύ απλό στόχο: θα πρέπει να συνδυάσετε τρία ή περισσότερα ίδια στοιχεία γ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Λεωφορείων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Λεωφορείων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως οδηγοί λεωφορείου; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω δωρεάν προσομοιωτές που συγκεντρώσαμε για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών για να περάσετε την ώρα σας. Οι λάτρεις της οδήγησης μπορούν να δοκιμάσουν τις …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ταινιών για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσει ο κινηματογράφος; Θέλετε να παίξετε παιχνίδια στο Android σας που είναι εμπνευσμένα από δημοφιλείς ταινίες; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις σημερινές μας εφαρμογές! Το Androidlist περιλαμβάνει παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Για του…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας

Θέλετε να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα με ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών για δωρεάν λήψη στο smartphone σας. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο παιχνίδι να κατεβάσετε για να περάσετε την ώρα σας, …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στη διαχείριση των δικών σας ποδοσφαιρικών ομάδων; Ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, με τις εφαρμογές football manager που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές football manager τραβούν το ενδιαφέρουν των ποδοσ…