Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας συναρπάζουν παίκτες όλων των ηλικιών, μεταφέροντας τους σε νέους κόσμους στο μέλλον.

Αν είστε λάτρεις του είδους, στην πλατφόρμα του Androidlist μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο Android smartphone σας.

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας με φοβερούς χαρακτήρες και καθηλωτική πλοκή που θα σας συναρπάσουν.

  1. Star Trek: Fleet Command

    Star Trek: Fleet Command

    Οι λάτρεις του Star Trek θα ενθουσιαστούν με αυτήν τη φουτουριστική εφαρμογή που σας καλεί να δημιουργήσετε τη δική σας διαστημική αυτοκρατορία. Θα πρέπει να στρατολογήσετε τα μέλη της ομάδας σας, να κάνετε συμμαχίες, αλλά και να αντιμετωπίσετε εχθρούς για να κάνετε την αυτοκρατορία σας όλο και πιο δυνατή. Το παιχνίδι προσφέρει φοβερά γραφικά και καταπληκτικά σκηνικά σε έναν διαστημικό κόσμο.

  2. Iron Marines

    Iron Marines

    Αν τώρα αναζητάτε ένα παιχνίδι μάχης με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, αυτή η εφαρμογή τα συνδυάζει και τα δύο. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να δημιουργήσετε στρατιωτικές βάσεις σε άλλους πλανήτες. Να θυμάστε πως θα πρέπει να ακολουθείτε την κατάλληλη στρατηγική για να είστε οι νικητές στις ζωντανές μάχες του παιχνιδιού.

  3. Morphite

    Morphite

    Μεταμορφωθείτε στην Μύρας, μια ηρωίδα του μέλλοντος, και περιηγηθείτε σε νέους πλανήτες αναζητώντας νέα φυτά. Όσο προχωράτε, θα πρέπει να ξεκλειδώνετε και να αποκτάτε νέα αντικείμενα, που θα σας βοηθήσουν να καταστρέψετε τα εμπόδια που συναντάτε και να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Το παιχνίδι προσφέρει υπέροχα γραφικά και διάφορες επιλογές αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον.

  4. High Energy Heroes

    High Energy Heroes

    Σε αυτό το παιχνίδι FPS με την υπογραφή της Tencent ταξιδεύετε σε έναν κόσμο του μέλλοντος γεμάτο γενναίους χαρακτήρες και αμέτρητες περιπέτειες. Όσο προχωράτε, θα πρέπει να εξοντώνετε τους εχθρούς που συναντάτε, ώστε να γίνεστε όλο και πιο ισχυροί. Όπως και άλλα παιχνίδια του είδους, το High Energy Heroes προσφέρει υπέροχα 3D γραφικά και ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον.

  5. CyberSphere: Online Action Game

    CyberSphere: Online Action Game

    Οι λάτρεις των παιχνιδιών μάχης και σκοποβολής θα ενθουσιαστούν με αυτό το online παιχνίδι δράσης για αγώνες σε πραγματικό χρόνο. Μπείτε σε έναν φουτουριστικό κόσμο και αντιμετωπίστε άλλους παίκτες σε μια λειτουργία multiplayer. Το παιχνίδι προσφέρει διάφορα περιβάλλοντα και μια μεγάλη ποικιλία όπλων για να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας συναρπάζουν παίκτες όλων των ηλικιών, μεταφέροντας τους σε νέους κόσμους στο μέλλον. Αν είστε λάτρεις του είδους, στην πλατφόρμα του Androidlist μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…