Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Image for Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο.

Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτουργεί. Αν δεν είστε σίγουροι σε τι μπορεί να οφείλεται η καθυστέρηση ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, δοκιμάστε έναν ή περισσότερους από τους τρόπους επίλυσης που θα βρείτε παρακάτω.

Επιδιόρθωση Λειτουργίας του Telegram σε Android

Ενημέρωση του Telegram

Πολλές φορές, όταν μια δημοφιλής εφαρμογή σταματά να λειτουργεί, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ενημερωθεί πρόσφατα. Αν δεν έχετε την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών ενεργοποιημένη, ελέγξτε αν κάποια νέα έκδοση του Telegram είναι διαθέσιμη στο Google Play.

Έλεγχος Δικτύου

Αν δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα στο Telegram, το πρώτο σας βήμα είναι να ελέγξετε τη σύνδεση σας. Δοκιμάστε να ανοίξετε και να κλείσετε το WiFi σας ή συνδεθείτε στα δεδομένα σας για να δείτε αν το πρόβλημα παραμένει.

Επανεκκίνηση και Επανεγκατάσταση του Telegram

Μια άλλη κίνηση που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να τερματίσετε και να ανοίξετε και πάλι την εφαρμογή για να δείτε αν το πρόβλημα παραμένει. Αν συνεχίζετε να έχετε καθυστερήσεις, δοκιμάστε να διαγράψετε την εφαρμογή από το κινητό σας και να την εγκαταστήσετε εκ νέου.

Εκκαθάριση Δεδομένων και Μνήμης Cache

Αν η συσκευή σας είναι υπερφορτωμένη ή αν έχετε αμέτρητες συνομιλίες στο Telegram ίσως η μνήμη σας να χρειάζεται εκκαθάριση. Πολύ απλά, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές, βρείτε την εφαρμογή του Telegram και πατήστε Clear Cache.

Έλεγχος του Server του Telegram

Κάποιες φορές, μπορεί να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, καθώς ο server του Telegram μπορεί επίσης να έχει καθυστερήσεις. Την επόμενη φορά που θα έχετε πρόβλημα με τη χρήση της εφαρμογής, δοκιμάστε να ελέγξετε την επίσημη ιστοσελίδα του Telegram για να δείτε αν πρόκειται για ένα γενικότερο πρόβλημα της εφαρμογής.

Ελπίζουμε τα παραπάνω βήματα να σας βοηθήσουν να λύσετε κάθε πιθανό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το Telegram. Ακόμη, μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα με προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στο Whatsapp ή άλλες εφαρμογές επικοινωνίας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Telegram στο Android σας εντελώς δωρεάν.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram
Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram

Θέλετε να μάθετε πότε διαβάστηκε κάποιο μήνυμα που στείλατε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές λειτουργίες επικοινωνίας στους χρήστες της, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους. Όπως …

Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας
Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή του TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το κοινό σας. Αν θέλετε να συ…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram

Θέλετε να κατεβάσετε κάποιο βίντεο που λάβατε σε ένα ιδιωτικό κανάλι του Telegram; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους στο κινητό σας. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας. Όταν όμως ανταλλάζετε…

Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε
Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτ…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…