Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Image for Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής!

Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκδηλώσεις σε ορισμένες ομάδες.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να δημιουργείτε κι εσείς εκδηλώσεις στο WhatsApp και μείνετε συντονισμένοι με τις κοινότητες σας.

Δημιουργία και Διαχείριση Εκδηλώσεων στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp ανακοίνωσε πρόσφατη τη νέα λειτουργία εκδηλώσεων, που θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο σε ομάδες που είναι μέλη των Κοινοτήτων της εφαρμογής.

Οι Κοινότητες του WhatsApp σας επιτρέπουν να οργανώνετε τις ομάδες σας σε διαφορετικούς τύπους κοινοτήτων για πιο εύκολη διαχείριση. Και με τη νέα λειτουργία εκδηλώσεων μπορείτε πλέον να δημιουργείτε εκδηλώσεις για τις ομάδες των Κοινοτήτων σας.

Για να δημιουργήσετε κι εσείς μια εκδήλωση στο WhatsApp, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Βρείτε τη συνομιλία της ομάδας για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε μια εκδήλωση.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο των συνημμένων με τον συνδετήρα για τα συνημμένα.
  • Πατήστε Εκδήλωση.
  • Προσθέστε τις λεπτομέρειες για την εκδήλωσή σας, δηλαδή το όνομα, την ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία της εκδήλωσης. Αν πρόκειται για online εκδήλωση, μπορείτε να προσθέσετε και τον σύνδεσμο.
  • Πατήστε το πράσινο βελάκι για να κάνετε αποστολή της εκδήλωσης στην ομάδα.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως η εκδήλωση σας θα εμφανιστεί σε ένα ειδικό πλαίσιο εντός της συνομιλίας και τα μέλη της ομάδας θα μπορούν να απαντήσουν αν θα παρευρεθούν ή όχι.

Αν τώρα θέλετε να διαχειριστείτε μια εκδήλωση ή να αλλάξετε τα δεδομένα μιας εκδήλωσης, μπορείτε να πατήσετε πάνω στην εκδήλωση και να επιλέξετε Επεξεργασία. Εκεί θα έχετε και την επιλογή ακύρωσης της εκδήλωσης, σε περίπτωση που αλλάξουν τα σχέδια σας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του WhatsApp, οι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα λαμβάνουν μια υπενθύμιση όταν πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής. Για κάποιους χρήστες η λειτουργία υπενθύμισης δε λειτουργεί ικανοποιητικά, πραγμά που μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας των ρυθμίσεων των ειδοποιήσεων σας.

Αν τέλος θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η εκδήλωση που δημιουργήσατε δε θα χαθεί στα μηνύματα που ανταλλάζετε στην ομάδα σας, δοκιμάστε να την καρφιτσώσετε ώστε να παραμένει εμφανής.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του WhatsApp για δωρεάν λήψη μέσα από την πλατφόρμα του Androidlist.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…