Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εξοικονόμησης Μπαταρίας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εξοικονόμησης Μπαταρίας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας του Android σας; Αναρωτιέστε γιατί το κινητό σας καταναλώνει την μπαταρία του μέσα σε λίγες ώρες; Οι σημερινές μας εφαρμογές έχουν όλες τις απαντήσεις!

Οι νεότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον μπαταρίες τελευταίας γενιάς, ώστε να μη χρειάζεται να φορτίζετε τη συσκευή σας κάθε λίγο και λιγάκι. Αν έχετε μια παλιότερη συσκευή ή αν η καινούρια σας συσκευή φαίνεται να καταναλώνει την μπαταρία της πιο γρήγορα από ό,τι θα θέλατε, δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω εργαλεία.

Στο σημερινό μας άρθρο σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για συσκευές Android για δωρεάν λήψη στο κινητό σας. Οι εφαρμογές αυτές υποδεικνύουν τους πιθανούς λόγους της γρήγορης κατανάλωσης της μπαταρίας σας και εκτελούν διάφορες ενέργειες για την εξοικονόμηση της μπαταρίας σας.

  1. GSam Battery Monitor

    GSam Battery Monitor

    Με αυτό το ολοκληρωμένο εργαλείο εξοικονόμησης μπαταρίας μπορείτε να ελέγχετε τις λειτουργίες της μπαταρίας σας και να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, η εφαρμογή GSam παρουσιάζει τις εφαρμογές που καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία, την μπαταρία που σας απομένει, ενώ μπορείτε ακόμη και να ενεργοποιήσετε ένα widget στην οθόνη σας.

  2. Avast Cleanup

    Avast Cleanup

    Η εφαρμογή της Avast θα κάνει το τηλέφωνό σας σαν καινούριο, βρίσκοντας και διαγράφοντας αρχεία που δε χρειάζεστε. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να σαρώσετε όλες τις εφαρμογές σας και να αναλύσετε τα δεδομένα τους, για να καταλάβετε ποιες από αυτές καταναλώνουν περισσότερη μπαταριά στο κινητό σας.

  3. DFNDR Performance: Clean, Boost, Speed & Space

    DFNDR Performance: Clean, Boost, Speed & Space

    Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και η εφαρμογή DFNDR. Εκτός από την εξοικονόμηση χώρου μνήμης και τη διαγραφή περιττών αρχείων, η εφαρμογή αυτή σας βοηθά και να εξοικονομήσετε μπαταρία. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή θα αναζητήσει και θα εντοπίσει εφαρμογές και προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο για να επιλέξετε αν θέλετε να τα τερματίσετε.

  4. Power Battery - Battery Life Saver & Health Test

    Power Battery – Battery Life Saver & Health Test

    Αν δε θέλετε να ξεμένετε από μπαταρία, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δωρεάν εργαλείο που υπόσχεται να παρατείνει τη διάρκεια της μπαταρίας σας έως και 60%. Μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να ελέγξετε εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία, να βρείτε λειτουργίες και στοιχεία που καταναλώνουν την ενέργεια της και πολλά άλλα.

  5. Purify (Battery Saver & Boost)

    Purify (Battery Saver & Boost)

    Το Purify είναι μια επίσης καλή επιλογή για τη βελτίωση της μπαταρία του Android σας. Μέσω της εφαρμογή θα μπορείτε να διαχειριστείτε τις εφαρμογές που καταναλώνουν την περισσότερη μπαταρία, ώστε να βελτιώσετε την απόδοση της συσκευής σας. Ακόμη, θα είστε σε θέση να μπλοκάρετε τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις και να αφαιρέσετε τα bloatware.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εξοικονόμησης Μπαταρίας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Εξοικονόμησης Μπαταρίας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας του Android σας; Αναρωτιέστε γιατί το κινητό σας καταναλώνει την μπαταρία του μέσα σε λίγες ώρες; Οι σημερινές μας εφαρμογές έχουν όλες τις απαντήσεις! Οι νεότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον μπαταρίες τελευταίας γενι…

Τα Καλύτερα Widgets για τη Βελτίωση της Αρχικής Οθόνης του Android σας
Τα Καλύτερα Widgets για τη Βελτίωση της Αρχικής Οθόνης του Android σας

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στην αρχική οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις παρακάτω εφαρμογές για να προσθέσετε ξεχωριστά widgets στο κινητό σας! Οι συσκευές Android σας επιτρέπουν να οργανώνετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους, όπως ακριβώς σας α…