Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Image for Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας.

Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής και την προστασία των χρηστών του. Μεταξύ άλλων επιλογών, στο Instagram μπορείτε να αποκρύψετε ποιο περιεχόμενο θέλετε να βλέπετε.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να αποκρύψετε δημοσιεύσεις και ιστορίες με την επιλογή hide ή να σταματήσετε να βλέπετε περιεχόμενο συγκεκριμένων χρηστών, χωρίς να σταματήσετε να τους ακολουθείτε, με τη λειτουργία mute.

Αν κάνατε χρήση της λειτουργίας mute ή hide και το μετανιώσατε, δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα πολύ απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω για να επανεμφανίσετε το περιεχόμενο άλλων χρηστών.

Αναίρεση Απόκρυψης Αναρτήσεων και Ιστοριών στο Instagram των Android

Η διαδικασία αναίρεσης της απόκρυψης των δημοσιεύσεων ενός χρήστη στο Instagram είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Θα πρέπει μόνο να κάνετε τα εξής:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ του χρήστη του οποίου το περιεχόμενο θέλετε να επανεμφανίσετε.
 • Πατήστε το βελάκι στο κουμπί Following.
 • Πηγαίνετε στο πεδίο Mute.

Αν τώρα δε θυμάστε ποιους χρήστες του Instagram έχετε βάλει στη σίγαση με τη λειτουργία mute της εφαρμογής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού.
 • Στην καρτέλα What you see βρείτε την επιλογή Muted accounts.
 • Ελέγξτε τη λίστα των χρηστών και επιλέξτε ποιους θέλετε να κρατήσετε σε σίγαση και ποιους όχι.

Να θυμάστε πως αν αλλάξετε γνώμη μπορείτε να κάνετε και πάλι χρήση της λειτουργίας mute για να βάλετε τους χρήστες σε σίγαση χωρίς να το γνωρίζουν.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram για ασφαλή λήψη στο Android σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…