Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια indie στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς!

Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών indie, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο κινητό σας.

Αν δεν είστε σίγουροι ποια παιχνίδια να διαλέξετε, το σημερινό μας άρθρο περιλαμβάνει πέντε από τις καλύτερες επιλογές παιχνιδιών indie για ατέλειωτο παιχνίδι στο Android σας.

Μόλις βρείτε αυτό που προτιμάτε κάντε κλικ για δωρεάν λήψη στο Android σας! Αν θέλετε να βρείτε και άλλες επιλογές του είδους, δοκιμάστε να ελέγξετε αυτή τη συλλογή παιχνιδιών που δημιουργήσαμε για εσάς.

  1. The Battle of Polytopia

    The Battle of Polytopia

    Αν αναζητάτε ένα παιχνίδι indie που να θυμίζει το δημοφιλές Minecraft, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη σας σε αυτό το παιχνίδι δημιουργικότητας και στρατηγικής. Σε αυτό το παιχνίδι άμυνας πύργου θα πρέπει να δημιουργήσετε και να εξελίξετε τον δικό σας στρατό, ώστε να επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας σε όλο τον κόσμο.

  2. CATS & SOUP

    CATS & SOUP

    Σε αυτό το χαριτωμένο και υπέροχα σχεδιασμένο παιχνίδι indie μπαίνετε σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ένα είδος ζώων: οι γάτες! Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να εξερευνήσετε ένα δάσος και να ολοκληρώσετε διαφόρων ειδών εργασίες για να προχωρήσετε. Το παιχνίδι προσφέρει υπέροχα σχεδιασμένα γραφικά και υπόσχεται να σας χαλαρώσει.

  3. Mekorama

    Mekorama

    Αν τώρα προτιμάτε τα παιχνίδι με ρομπότ, σε αυτό το παιχνίδι indie θα πρέπει να ολοκληρώσετε πολλά και διάφορα παζλ, εύκολα και δύσκολα. Στόχος σας είναι να βρείτε την έξοδο για να καταφέρετε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Το παιχνίδι προσφέρει ένα τρισδιάστατο περιβάλλον, όπου δεν υπάρχουν χρονικά όρια.

  4. Fancade

    Fancade

    Σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι 3D καλείστε να παίξετε διάφορα απλά και διασκεδαστικά παιχνίδια ακόμη και εκτός σύνδεσης. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να κάνετε κατασκευές και να ολοκληρώσετε εργασίες σε παιχνίδια που προστίθενται κάθε μέρα. Το παιχνίδι προσφέρει ένα καθαρό και οργανωμένο περιβάλλον, ιδανικό για να περάσετε την ώρα σας.

  5. Evil Cogs

    Evil Cogs

    Αν τώρα αναζητάτε ένα πιο ψαγμένο παιχνίδι με σκοτεινά στοιχεία και φοβερή πλοκή, το Evil Clogs είναι για εσάς! Μπείτε σε έναν μυστηριώδη κόσμο και λύστε παζλ για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Η εφαρμογή προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο φαντασίας απευθείας στο κινητό σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πόκερ που Αξίζει να Δοκιμάσετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πόκερ που Αξίζει να Δοκιμάσετε στο Android σας

Θέλετε να γίνετε οι ειδικοί του πόκερ; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τα παρακάτω παιχνίδια στο κινητό σας! Το πόκερ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια με τράπουλα, που έχει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Το δημοφιλές παιχνίδι απαιτεί στρατηγική σκέψη, αλλά και τύχη για …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Indie για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια indie στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών indie, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο κινητό σας. Αν δεν είστε σίγουροι …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roblox για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του Roblox; Αναζητάτε παρόμοια παιχνίδια για να παίξετε στο Android σας; Το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Το παιχνίδι Roblox έχει φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας σε έναν απέραντο κόσμο πλατ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…