Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Image for Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό.

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και ιστορίες με τους ακόλουθους σας. Οι ιστορίες του Instagram, αν δεν αποφασίσετε να τις μοιραστείτε ως reels, έχουν διάρκεια προβολής 24 ωρών.

Αν μοιραστήκατε μια ιστορία και δεν προλάβατε να δείτε τις προβολές της ή αν θέλετε να δείτε την ιστορία κάποιου άλλου χρήστη μετά τη λήξη της, παρακάτω θα βρείτε κάποιους χρήσιμους τρόπους για να το κάνετε.

Προβολή Ιστοριών του Instagram μετά τη Λήξη τους

Οι ιστορίες του Instagram ή Instagram Stories είναι διαθέσιμες για προβολή μέσα σε 24 ώρες, τόσο για εσάς, όσο και για τους ακόλουθους σας.

Ίσως όμως να μη γνωρίζετε πως το Instagram σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ιστορίες που μοιραστήκατε στο παρελθόν στο αρχείο που θα βρείτε εντός της εφαρμογής.

Πιο συγκεκριμένα, για να ελέγξετε το αρχείο των ιστοριών σας στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Συνδεθείτε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε την καρτέλα του Μενού.
  • Επιλέξτε Αρχείο.

Εκεί θα βρείτε καταχωρημένες τις παλιές σας ιστορίες ανά ημερομηνία. Για τις πιο πρόσφατες ιστορίες, θα μπορείτε να δείτε ποιοι ακόλουθοι σας παρακολούθησαν τις ιστορίες σας, ενώ για τις παλιότερες ιστορίες θα μπορείτε να δείτε μόνο τον αριθμό των προβολών.

Προβολή Παλιών Ιστοριών του Instagram Άλλων Χρηστών

Αν τώρα θέλετε να δείτε παλιές ιστορίες άλλων χρηστών στο Instagram των Android, δοκιμάστε να ελέγξετε τα highlights τους. Τα highlights είναι ένας χρήσιμος τρόπος αποθήκευσης ιστοριών στο προφίλ σας, για προβολή μετά τη λήξη του 24ωρου.

Για να δείτε τα highlights κάποιου χρήστη στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ του χρήστη που σας ενδιαφέρει.
  • Ελέγξτε την καρτέλα των highlights κάτω από τα στοιχεία του χρήστη.
  • Παρακολουθήστε τις ιστορίες που σας ενδιαφέρουν.

Να θυμάστε πως όταν παρακολουθείτε highlights άλλων χρηστών, δε θα αφήνετε ίχνη, και οι χρήστες δε θα γνωρίζουν πως είδατε τις ιστορίες τους.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε και εσείς τα δικά σας highlights, ελέγξετε αυτόν τον οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…