Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας; Αναζητάτε μια εφαρμογή καλύτερη από τα απλά excel, που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έξοδα και έσοδα σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι ό,τι χρειάζεστε!

Οι διαχείριση των οικονομικών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι λίγοι οι καυγάδες που ξεκινάνε λόγω των χρημάτων. Αν στόχος σας είναι να διαχειρίζεστε καλύτερα τα έξοδα σας και να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας πριν λήξουν, ίσως να χρειάζεστε τη βοήθεια της κατάλληλης εφαρμογής.

Στο Androidlist θα βρείτε πολλά και διάφορα εργαλεία για τη διαχείριση των οικονομικών σας, που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Πολύ απλά, επιλέξτε την εφαρμογή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και οργανωθείτε καλύτερα στη διαχείριση των οικονομικών σας.

  1. Mint: Personal Finance & Money

    Mint: Personal Finance & Money

    Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να ελέγξετε τα έσοδα και τα έξοδα σας με έναν πολύ απλό τρόπο στο κινητό σας. Δείτε που ξοδεύετε τα χρήματα σας, αναλύσετε τις καθημερινές σας συναλλαγές, λάβετε συμβουλές για τις επενδύσεις σας και πολλά άλλα. Ακόμη, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τη λήξη των λογαριασμών σας.

  2. Spendee – Spending Tracker

    Spendee – Spending Tracker

    Το Spendee είναι μια εφαρμογή για την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Η εφαρμογή παρουσιάζει σε ένα οργανωμένο περιβάλλον τα έσοδα και τα έξοδα σας για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να κάνετε εξαγωγή πληροφοριών σε αρχεία Excel ή CSV.

  3. Wallet - Καταγραφή Προϋπολογισμού

    Wallet – Καταγραφή Προϋπολογισμού

    Με αυτό το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, μπορείτε να έχετε τα στοιχεία των λογαριασμών και των καρτών σας σε ένα σημείο με αμέτρητες επιλογές διαμόρφωσης. Η εφαρμογή προσφέρει ένα ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον, όπου μπορείτε να δείτε με μια ματιά το σύνολο των εξόδων σας και να μάθετε πως ξοδεύετε τα χρήματα σας.

  4. AndroMoney ( Expense Track )

    AndroMoney ( Expense Track )

    Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο για κοινή χρήση με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας, δοκιμάστε αυτήν την εφαρμογή. Εδώ θα βρείτε όλες σας τις οικονομικές συναλλαγές σε ένα σημείο, έχοντας ακόμη τη δυνατότητα κοινής χρήσης με άλλους λογαριασμούς ή συγχρονισμό του λογαριασμού σας σε πολλαπλές συσκευές.

  5. Monefy - Money Manager

    Monefy – Money Manager

    Η εφαρμογή αυτή ξεχωρίζει χάρη στο εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο περιβάλλον της! Όπως και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους, έτσι και εδώ, μπορείτε να ελέγξετε με εύκολο τρόπο τις συναλλαγές σας, να έχετε μια καλύτερη ιδέα των εξόδων σας κλπ. Εδώ θα βρείτε ακόμη διάφορα βοηθητικά γραφήματα με ευανάγνωστες πληροφορίες.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας; Αναζητάτε μια εφαρμογή καλύτερη από τα απλά excel, που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έξοδα και έσοδα σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι ό,τι χρειάζεστε! Οι διαχείριση των οικονομικών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι λ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τιμολογίων για Μικρές Επιχειρήσεις
Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τιμολογίων για Μικρές Επιχειρήσεις

Θέλετε να βάλετε τα λογιστικά σας σε τάξη και να κόβετε εύκολα τιμολόγια για την επιχείρησή σας; Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τιμολογίων που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Τα λογιστικά δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, κι αν έχετε αποφασίσει να τα διαχ…