Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω.

Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα και άλλο περιεχόμενο με τους συνομιλητές σας.

Μεταξύ άλλων επιλογών, η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ηχογραφείτε και να στέλνετε φωνητικά μηνύματα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στο Telegram, ο παρακάτω οδηγός είναι για εσάς.

Αποθήκευση Φωνητικών Μηνυμάτων του Telegram σε Android

Η εφαρμογή του Telegram αποθηκεύει αυτόματα τα φωνητικά μηνύματα που λαμβάνετε από τους συνομιλητές σας. Αυτό σημαίνει, πως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το μήνυμα που σας ενδιαφέρει στους φακέλους της συσκευής σας.

 • Πηγαίνετε στη Διαχείριση Φακέλων στο Android σας.
 • Πατήστε στο πεδίο της αναζήτησης.
 • Αναζητήστε τα φωνητικά σας μηνύματα πληκτρολογώντας την εντολή Telegram Audio.
 • Βρείτε και ανοίξτε τον φάκελο Telegram Audio.
 • Ελέγξτε το φωνητικό μήνυμα που θέλετε να ακούσετε.

Τα φωνητικά μηνύματα αποθηκεύονται πάντα σε μορφή .ogg. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να τα ακούσετε στο Android σας, δοκιμάστε να τα μετατρέψετε σε .mp3 για πιο εύκολη ακρόαση.

Αποθήκευση Φωνητικών Μηνυμάτων του Telegram σε Η/Υ

Αν τώρα χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram στον υπολογιστή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να αποθηκεύσετε ένα φωνητικό μήνυμα, κάνοντας τα παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στον Η/Υ σας.
 • Βρείτε το φωνητικό μήνυμα που θέλετε να αποθηκεύσετε.
 • Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Αποθήκευση ως.
 • Επιλέξτε το σημείο αποθήκευσης στον υπολογιστή σας.

Με τον τρόπο αυτόν, μπορείτε να αποθηκεύετε και να ακούτε τα αγαπημένα σας φωνητικά μηνύματα, όποτε εσείς θέλετε.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Telegram για να κάνετε δωρεάν λήψη και εγκατάσταση στο κινητό σας εντελώς δωρεάν.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android
Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για να ανταλλάζετε μηνύματα και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη μνήμη του Android σας, δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Το Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, ηχητικές εγγ…

Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε

Θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες στην εφαρμογή του Telegram ακόμη πιο ασφαλείς; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε μηνύματα στο περιβάλλον των μυστικών συνομιλιών που σας προσφέρει η εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει ήδη πολλές επιλογές ασφαλείας στους χρήστες του, αλλά διαφέρει από την ε…

Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram
Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε τις παλιές εικόνες του προφίλ σας από τον λογαριασμό σας στο Telegram; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε στο Android σας και θα τον βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας όσες φορές θέλ…

Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android

Αναρωτιέστε πότε δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχει τρόπος να βρείτε την ημερομηνία δημιουργίας με πολύ απλά βήματα! Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν λογαριασμούς για να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σα…