Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Image for Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp.

Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την ανταλλαγή μηνυμάτων, εικόνων και άλλου περιεχομένου. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να μένετε σε επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με μόνη προϋπόθεση μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Στο WhatsApp μπορείτε να στέλνετε το ίδιο μήνυμα σε διαφορετικούς χρήστες, είτε μεμονωμένα, είτε σε ομαδικές συνομιλίες. Βρείτε παρακάτω όλες τις επιλογές αποστολής μηνυμάτων σε περισσότερους από έναν χρήστες και επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε.

Αποστολή Μηνυμάτων σε Πολλούς Χρήστες του WhatsApp στα Android

Προώθηση Μηνυμάτων

Ο πρώτος και πιο απλός τρόπος για την αποστολή του ίδιου μηνύματος σε πολλούς χρήστες είναι η λειτουργία της προώθησης. Όπως και στις περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι κι εδώ, μπορείτε να πατήσετε πάνω στο μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε, να επιλέξετε Forward και τον συνομιλητή στον οποίο θέλετε να στείλετε το μήνυμα. Να θυμάστε πώς μπορείτε να κάνετε πολλές προωθήσεις σε διαφορετικούς χρήστες, χωρίς αλλαγές στο περιεχόμενο του μηνύματος.

Ομαδικές Συνομιλίες

Αν τώρα θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε πολλούς φίλους ταυτόχρονα, μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο WhatsApp. Πολύ απλά, πατήστε πάνω στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε New Group. Κάθε ομάδα σας μπορεί να περιέχει εώς και 1024 διαφορετικούς χρήστες και είναι η ιδανική λύση για κοινοποίηση περιεχομένου σε πολλούς φίλους ή συνεργάτες.

Δημιουργία Κοινότητας

Μία επίσης χρήσιμη λειτουργία του WhatsApp είναι οι Κοινότητες ή Communities. Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας κοινότητα για να μοιραστείτε τις ενημερώσεις σας. Περιηγηθείτε στην καρτέλα Communities της εφαρμογής για να βρείτε την κοινότητα που θέλετε ή δημιουργήστε μια νέα κοινότητα με εώς και 50 γκρουπ ή 5000 μέλη.

Λειτουργία Αναμετάδοσης

Η λειτουργία αναμετάδοσης ή broadcast αποτελεί μια επίσης καλή επιλογή για την κοινοποίηση περιεχομένου σε εώς και 256 επαφές. Για να κάνετε κι εσείς τη δική σας αναμετάδοση και να μοιραστείτε περιεχόμενο με επαφές που έχουν αποθηκευμένο τον αριθμό σας, πηγαίνετε στο μενού του WhatsApp και επιλέξτε Νew Broadcast. Έπειτα, επιλέξτε τις επαφές σας και στείλτε το μήνυμά σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…