Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας!

Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή μάγο του Χόγκουαρτς, στο Androidlist θα βρείτε πολλές επιλογές για λήψη.

Το Hogwarts Legacy είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για τους λάτρεις του Χάρι Πότερ, αλλά δυστυχώς, δεν είναι διαθέσιμο στα Android. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές που μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν στο κινητό σας.

  1. Harry Potter: Hogwarts Mystery

    Harry Potter: Hogwarts Mystery

    Σε αυτό το παιχνίδι φαντασίας με στοιχεία RPG μπαίνετε στον κόσμο του Χόγκουαρτς, σαν πραγματικό μάγος. Θα πρέπει να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας και να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε μαθήματα μαγείας για να μάθετε πως να δημιουργείτε τα πιο ισχυρά φίλτρα. Επιπλέον, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους χαρακτήρες της σειράς, ακολουθώντας τη μυστηριώδη ιστορία του παιχνιδιού.

  2. Harry Potter: Magic Awakened

    Harry Potter: Magic Awakened

    Αν το όνειρο σας είναι να μπείτε στο Χόγκουαρτς και να γίνετε μάγοι, το παιχνίδι αυτό σας βοηθά να το κάνετε πραγματικότητα. Παίξτε ως πρωτοετής μάγος στη δημοφιλή σχολή μαγείας των βιβλίων και ταινιών του Χάρι Πότερ και πάρτε μέρος σε αποστολές και δοκιμασίες για να αποδείξετε τις ικανότητες σας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι RPG που ακολουθεί πιστά την πλοκή του Χάρι Πότερ.

  3. The Academy: The First Riddle

    The Academy: The First Riddle

    Αν αναζητάτε μια εναλλακτική εφαρμογή με νέους χαρακτήρες και ιστορίες μαγείας, αυτό το παιχνίδι είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Μπείτε στην Ακαδημία και παίξτε με τον νεαρό μάγο Sam, βοηθώντας τον να ολοκληρώσει αμέτρητες αποστολές. Το παιχνίδι προσφέρει πάνω από 200 διασκεδαστικά παζλ και γρίφους που καλείστε να λύσετε για να προχωρήσετε στο παιχνίδι.

  4. Genshin Impact

    Genshin Impact

    Θέλετε να δοκιμάσετε ένα παιχνίδι μαγείας σαν το Hogwarts Legacy αλλά με χαρακτήρες anime; Κατεβάστε το Genshin Impact! Σε αυτό το δημοφιλές παιχνίδι RPG, μπαίνετε στον κόσμο του Teiwat όπου θα πρέπει να αναζητήσετε τον αδερφό σας. Αντιμετωπίστε τέρατα, δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες με τους φίλους σας και εξερευνήστε νέους κόσμους σε κάθε σας βήμα.

  5. Guild of Heroes - fantasy RPG

    Guild of Heroes – fantasy RPG

    Αυτό το παιχνίδι RPG υπόσχεται να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο μαγείας όπου μπορείτε να παίξετε με φοβερούς ήρωες σε διάφορα περιβάλλοντα. Όσο προχωράτε στο παιχνίδι θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τους ισχυρούς εχθρούς που συναντάτε και να συγκεντρώνετε πόντους για να ξεκλειδώνετε νέα στοιχεία, όπλα και βελτιώσεις.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια cross-platform όλων των εποχών; Η σημερινή μας λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας! Τα παιχνίδια cross-platform είναι δωρεάν παιχνίδια πλατφόρμας για Android, που σα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cyberpunk για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cyberpunk για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των ταινιών και σειρών cyberpunk; Ανακαλύψτε τα συναρπαστικά παιχνίδια Android του είδους που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα cyberpunk παιχνίδια σας μεταφέρουν σε κόσμους του μέλλοντος, με αντίξοες συνθήκες και φουτουριστικά στοιχεία. Από ρομπότ και ιπτάμενα αυτοκίν…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG όπως το ROBLOX για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG όπως το ROBLOX για να Παίξετε στο Android σας

Είστε φανατικοί παίκτες της εφαρμογής του ROBLOX; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές με στοιχεία, ίδια με αυτά του δημοφιλούς παιχνιδιού. Το ROBLOX είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακών παιχνιδιών που επιτρέπει στους παίκτες του να δημιουργούν τα …