Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok

Image for Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok

Θέλετε να περιορίσετε τη χρήση του TikTok στο Android σας; Δοκιμάστε να ορίσετε χρονικά όρια χρήσης για να μην το παρακάνετε!

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει διασκεδαστικό περιεχόμενο με σύντομα βίντεο που καλύπτουν κάθε είδους θεματολογία. Από μαγειρική και γυμναστική, μέχρι μουσική και χορό, στο περιβάλλον του TikTok θα βρείτε σύντομα βίντεο για κάθε ενδιαφέρον σας.

Όπως όμως όλα τα κοινωνικά δίκτυα, έτσι και το TikTok, μπορεί να γίνει όλο και πιο εθιστικό. Αν το έχετε παρακάνει με τη χρήση του TikTok δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ορίων χρήσης.

Παρακάτω θα μάθετε πώς μπορείτε να ορίσετε κι εσείς τα χρονικά όρια χρήσης στην εφαρμογή του TikTok για να απαλλαγείτε από την κακή συνήθεια της ασταμάτητης προβολής βίντεο.

Ορισμός Χρονικών Ορίων Χρήσης στο TikTok των Android

Οι δημιουργοί του TikTok προσφέρουν σε όλους τους χρήστες τους τη δυνατότητα ενεργοποίησης ορίων χρήσης για την πιο συνετή χρήση της εφαρμογής.

Αν ανησυχείτε πως ξοδεύετε υπερβολικό χρόνο στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ή αν η ασταμάτητη προβολή βίντεο σας έχει γίνει ήδη συνήθεια που θέλετε να διακόψετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο κινητό σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πηγαίνετε στο μενού και επιλέξτε Settings and privacy.
  • Στην καρτέλα Content & Activity βρείτε και επιλέξτε τη λειτουργία Digital Wellbeing.
  • Πατήστε Daily screen time και ορίστε το χρονικό όριο που θέλετε.
  • Πατήστε το κόκκινο κουμπί Turn on και ορίστε έναν κωδικό για την ενεργοποίηση της λειτουργίας.

Όσο για το χρονικό όριο, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 40, 60, 90 ή 120 λεπτά. Αν ξεπεράσετε το όριο που επιλέξατε όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, το TikTok θα παγώσει την οθόνη σας και θα σας ζητήσει να εισάγετε τον 4ψήφιο κωδικό που ορίσατε.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό σας και να επιλέξετε αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή να την κλείσετε. Η λειτουργία αυτή είναι επίσης χρήσιμη για γονείς που ανησυχούν για την υπερβολική χρήση του TikTok από τα παιδιά τους.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογή του TikTok για να κάνετε δωρεάν λήψη απευθείας στο κινητό σας.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …