Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok

Image for Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok

Θέλετε να περιορίσετε τη χρήση του TikTok στο Android σας; Δοκιμάστε να ορίσετε χρονικά όρια χρήσης για να μην το παρακάνετε!

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει διασκεδαστικό περιεχόμενο με σύντομα βίντεο που καλύπτουν κάθε είδους θεματολογία. Από μαγειρική και γυμναστική, μέχρι μουσική και χορό, στο περιβάλλον του TikTok θα βρείτε σύντομα βίντεο για κάθε ενδιαφέρον σας.

Όπως όμως όλα τα κοινωνικά δίκτυα, έτσι και το TikTok, μπορεί να γίνει όλο και πιο εθιστικό. Αν το έχετε παρακάνει με τη χρήση του TikTok δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ορίων χρήσης.

Παρακάτω θα μάθετε πώς μπορείτε να ορίσετε κι εσείς τα χρονικά όρια χρήσης στην εφαρμογή του TikTok για να απαλλαγείτε από την κακή συνήθεια της ασταμάτητης προβολής βίντεο.

Ορισμός Χρονικών Ορίων Χρήσης στο TikTok των Android

Οι δημιουργοί του TikTok προσφέρουν σε όλους τους χρήστες τους τη δυνατότητα ενεργοποίησης ορίων χρήσης για την πιο συνετή χρήση της εφαρμογής.

Αν ανησυχείτε πως ξοδεύετε υπερβολικό χρόνο στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ή αν η ασταμάτητη προβολή βίντεο σας έχει γίνει ήδη συνήθεια που θέλετε να διακόψετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο κινητό σας.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Πηγαίνετε στο μενού και επιλέξτε Settings and privacy.
 • Στην καρτέλα Content & Activity βρείτε και επιλέξτε τη λειτουργία Digital Wellbeing.
 • Πατήστε Daily screen time και ορίστε το χρονικό όριο που θέλετε.
 • Πατήστε το κόκκινο κουμπί Turn on και ορίστε έναν κωδικό για την ενεργοποίηση της λειτουργίας.

Όσο για το χρονικό όριο, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 40, 60, 90 ή 120 λεπτά. Αν ξεπεράσετε το όριο που επιλέξατε όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, το TikTok θα παγώσει την οθόνη σας και θα σας ζητήσει να εισάγετε τον 4ψήφιο κωδικό που ορίσατε.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό σας και να επιλέξετε αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή να την κλείσετε. Η λειτουργία αυτή είναι επίσης χρήσιμη για γονείς που ανησυχούν για την υπερβολική χρήση του TikTok από τα παιδιά τους.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογή του TikTok για να κάνετε δωρεάν λήψη απευθείας στο κινητό σας.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok
Πώς να Ορίσετε Χρονικά Όρια Χρήσης στο TikTok

Θέλετε να περιορίσετε τη χρήση του TikTok στο Android σας; Δοκιμάστε να ορίσετε χρονικά όρια χρήσης για να μην το παρακάνετε! Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει διασκεδαστικό περιεχόμενο με σύντομα βίντεο που καλύπτουν κάθε είδους θεματολογία. Από μαγειρική και γυμναστική, μέχρι…

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε την AI Λειτουργία Τραγουδιών στο TikTok των Android
Πώς να Χρησιμοποιήσετε την AI Λειτουργία Τραγουδιών στο TikTok των Android

Η νέα ΑΙ λειτουργία τραγουδιών κατέφτασε στο TikTok κι αν θέλετε να μάθετε αν αξίζει να τη δοκιμάσετε στο Android σας, παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε. Η τεχνολογία ΑΙ εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας όλο και περισσότερες λειτουργίες. Εκτός απ…