Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Image for Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω email αντί για SMS στο WhatsApp του Android σας; Ο οδηγός που δημιουργήσαμε είναι για εσάς!

Η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων είναι μια προαιρετική επιλογή προστασίας που προσφέρει τόσο το WhatsApp, όσο και άλλες εφαρμογές επικοινωνίας για την καλύτερη ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Η διαδικασία ενεργοποίησης της λειτουργίας αυτής είναι εξαιρετικά απλή και είναι διαθέσιμη κατά την εγγραφή σας στο WhatsApp. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να ενεργοποιήσουν την επαλήθευση δύο βημάτων μετά την επιτυχή εγγραφή με τον αριθμού τηλεφώνου τους στο WhatsApp.

Αν χρησιμοποιείτε ήδη την προηγμένη αυτή λειτουργία ασφαλείας, ίσως μπορεί να μη γνωρίζετε πως αντί για SMS μπορείτε να λαμβάνετε emails με τους κωδικούς επαλήθευσης. Μάθετε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζετε και κάντε τον λογαριασμό σας στη δημοφιλή εφαρμογή ακόμη πιο ασφαλή.

Λήψη Κωδικών Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων για την προστασία του λογαριασμού σας στο WhatsApp, μπορείτε να δοκιμάσετε να στείλετε έναν κωδικό επαναφοράς μέσω email.

Η εφαρμογή σας δίνει αυτή τη δυνατότητα, στέλνοντας έναν κωδικό επαλήθευσης μέσω email στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε όταν δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας.

Η διαδικασία εγγραφής και ενεργοποίησης της επαλήθευσης δύο βημάτων μέσω email είναι η παρακάτω.

  • Ανοίξτε το WhatsApp και ακολουθήστε τα βήματα για να κάνετε εγγραφή.
  • Προσθέστε το email σας.
  • Εισάγετε τον 6ψήφιο κωδικό εγγραφής που θα λάβετε μέσω email.

Αν για κάποιο λόγο δε λάβετε τον κωδικό σας, δοκιμάστε να στείλετε έναν νέο κωδικό μέσω email.

Επαναφορά Email στο WhatsApp των Android

Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε ή κάνατε λάθος κατά την εγγραφή, μπορείτε να κάνετε επαναφορά του κωδικού PIN μέσω SMS.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Πατήστε Ξεχάσατε το PIN;
  • Κάντε Αποστολή κωδικού.
  • Εισάγετε τον 6ψήφιο κωδικό που θα λάβετε μέσω SMS στον αριθμό τηλεφώνου σας.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα μπορείτε να ορίσετε ένα νέο PIN και μια νέα διεύθυνση email.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp απευθείας στο smartphone σας μέσω του Androidlist.

  1. WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…