Πώς να Χρησιμοποιήσετε την AI Λειτουργία Τραγουδιών στο TikTok των Android

Image for Πώς να Χρησιμοποιήσετε την AI Λειτουργία Τραγουδιών στο TikTok των Android

Η νέα ΑΙ λειτουργία τραγουδιών κατέφτασε στο TikTok κι αν θέλετε να μάθετε αν αξίζει να τη δοκιμάσετε στο Android σας, παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε.

Η τεχνολογία ΑΙ εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας όλο και περισσότερες λειτουργίες. Εκτός από τη δημιουργία κειμένων και εικόνων, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε και τη δική σας μουσική με την τεχνολογία ΑΙ.

Δεν είναι λίγες οι εφαρμογές που ξεκινούν να ενσωματώνουν λειτουργίες ΑΙ στο περιβάλλον τους, για να δώσουν στους χρήστες τους περισσότερες επιλογές. Μία από αυτές τις εφαρμογές είναι και το TikTok που πρόσθεσε πρόσφατα τη δυνατότητα δημιουργίας μοναδικών τραγουδιών με τη χρήση της τεχνολογίας ΑΙ.

Η λειτουργία αυτή διαθέσιμη σας επιτρέπει να δημιουργείτε τραγούδια με τους στίχους και τις μελωδίες που θα επιλέξετε για τη χρήση μοναδικού περιεχομένου στα βίντεο σας.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα αυτή λειτουργία ΑΙ και προσθέστε σε κάθε σας βίντεο του TikTok το πιο μοναδικό τραγούδι.

Δημιουργία Τραγουδιών με τη Λειτουργία AI του TikTok στα Android

Η χρήση τραγουδιών ΑΙ είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής του TikTok, και συγκεκριμένα στο σημείο προσθήκης μουσικής ενός βίντεο.

Για να τη δοκιμάσετε στο επόμενο βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία ενός νέου βίντεο.
 • Πατήστε το κουμπί Sounds και επιλέξτε AI Song στη λίστα των διαθέσιμων επιλογών.
 • Εισάγετε το prompt με το στυλ και τις λέξεις κλειδιά που θέλετε ή επιλέξτε ένα από τα προτεινόμενα prompts.
 • Περιμένετε για λίγο μέχρι το AI εργαλείο να δημιουργήσει το τραγούδι σας και κάντε προεπισκόπηση.
 • Επιλέξτε τον ρυθμό, τον τόνο και τα εφέ του τραγουδιού σας.
 • Καταγράψτε το βίντεο σας με το AI τραγούδι ως μουσικό χαλί.
 • Κάντε επεξεργασία και κοινοποιήστε το βίντεό σας με τους ακόλουθούς σας.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε πάντα να επεξεργαστείτε το prompt σας, προσθέτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το ύφος του τραγουδιού, το ρυθμό και το περιεχόμενο του. Να θυμάστε πως όταν δημοσιεύσετε το βίντεο σας, άλλοι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τραγούδι σας.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok για να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε την AI Λειτουργία Τραγουδιών στο TikTok των Android
Πώς να Χρησιμοποιήσετε την AI Λειτουργία Τραγουδιών στο TikTok των Android

Η νέα ΑΙ λειτουργία τραγουδιών κατέφτασε στο TikTok κι αν θέλετε να μάθετε αν αξίζει να τη δοκιμάσετε στο Android σας, παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε. Η τεχνολογία ΑΙ εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας όλο και περισσότερες λειτουργίες. Εκτός απ…

Πώς να Επεξεργαστείτε μια Λεζάντα ενός Βίντεο στο TikTok Μετά τη Δημοσίευση του
Πώς να Επεξεργαστείτε μια Λεζάντα ενός Βίντεο στο TikTok Μετά τη Δημοσίευση του

Δημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok με λάθος λεζάντα; Δοκιμάστε να επεξεργαστείτε τη δημοσίευση σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη λεζάντα σας με τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει ένα πολύ απλό και λειτουργικό περιβάλλον για τ…

Πώς να Δημιουργήσετε Avatar AI στο TikTok των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Avatar AI στο TikTok των Android

Σας αρέσει να δημιουργείτε τα δικά σας μοναδικά avatars με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας; Δοκιμάστε τη λειτουργία AI για τη δημιουργία avatar στην εφαρμογή του TikTok! Οι περισσότερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπουν να δημιουργείτε μοναδικά περιεχόμενο, όπω…