Οι Καλύτερες Εφαρμογές για την Αποκατάσταση Παλιών Φωτογραφιών στα Android

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές για την Αποκατάσταση Παλιών Φωτογραφιών στα Android

Οι παλιές φωτογραφίες είναι κομμάτι των αναμνήσεων μας και βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα σπίτια. Με τον καιρό, οι φωτογραφίες ξεθωριάζουν και χάνουν τα χρώματα τους. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να τις ξαναζωντανέψετε χρησιμοποιώντας το κατάλληλο εργαλείο αποκατάστασης φωτογραφιών στο Android σας!

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram ή άλλες εφαρμογές δημοσίευσης φωτογραφιών, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι χρήστες της εφαρμογής μοιράζονται παλιές εικόνες που μοιάζουν σχεδόν σύγχρονες. Κι αυτό γιατί χρησιμοποιούν συμπληρωματικά εργαλεία για την επεξεργασία των φωτογραφιών τους.

Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε πέντε από τα καλύτερα εργαλεία αποκατάστασης παλιών φωτογραφιών, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο Android σας.

  1. Remini - photo enhancer

    Remini – photo enhancer

    Δώστε στις παλιές φωτογραφίες μια ανανεωμένη εμφάνιση με ένα απλό άγγιγμα, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο επεξεργασίας εικόνων. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε φωτογραφίες με εντυπωσιακό και επαγγελματικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ΑΙ. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να αφαιρέσετε τη θολή εμφάνιση, δίνοντας ποιότητα HD στις εικόνες σας.

  2. Colorize - Color to Old Photos

    Colorize – Color to Old Photos

    Με αυτήν την εφαρμογή της Photomyne, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στις παλιές σας φωτογραφίες με τον πιο εύκολο τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σαρώσετε τη φωτογραφία που θέλετε να βελτιώσετε με τον σαρωτή υψηλής ποιότητας της εφαρμογής, και στη συνέχεια να προσθέσετε ζωντανά χρώματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

  3. FixMyPics - Restore Old Photos

    FixMyPics – Restore Old Photos

    Το προηγμένο αυτό εργαλείο αποκατάστασης και επεξεργασίας παλιών φωτογραφιών προσφέρει μια σειρά εργαλείων για τη βελτίωση των εικόνων σας. Ανεβάστε τη φωτογραφία που θέλετε να βελτιώσετε και επεξεργαστείτε την υφή της, αφαιρέστε πιθανές γρατζουνιές, αλλάξτε τον τόνο και την απόχρωση και δώστε τους ζωντάνια με τον πιο εύκολο τρόπο.

  4. Face Restore - Χρωματίστε παλιές φωτογραφίες!

    Face Restore – Χρωματίστε παλιές φωτογραφίες!

    Αν τώρα θέλετε να επεξεργαστείτε τα πορτρέτα των συγγενών σας, και ιδιαίτερα ασπρόμαυρες φωτογραφίες, το Face Restore είναι η κατάλληλη επιλογή. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να προσθέσετε την παλιά σας φωτογραφία, και να την επεξεργαστείτε με τα διάφορα εργαλεία που σας προσφέρει η εφαρμογή. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία, η εικόνα σας θα μοιάζει σαν να τραβήχτηκε χθες!

  5. Adobe Photoshop Express: Δημ. κολάζ πρ. επεξ. φωτ.

    Adobe Photoshop Express: Δημ. κολάζ πρ. επεξ. φωτ.

    Η εφαρμογή Adobe Photoshop Express δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας! Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών , παλιών και καινούριων, με αμέτρητες λειτουργίες για επαγγελματικά αποτελέσματα. Η έκδοση express προσφέρει ό,τι ακριβώς και το πρόγραμμα για Η/Υ, αλλά σε ένα πιο απλό και οργανωμένο περιβάλλον.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για την Αποκατάσταση Παλιών Φωτογραφιών στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για την Αποκατάσταση Παλιών Φωτογραφιών στα Android

Οι παλιές φωτογραφίες είναι κομμάτι των αναμνήσεων μας και βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα σπίτια. Με τον καιρό, οι φωτογραφίες ξεθωριάζουν και χάνουν τα χρώματα τους. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να τις ξαναζωντανέψετε χρησιμοποιώντας το κατάλληλο εργαλείο αποκατάστασης φωτογρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ταπετσαριών AI για τη Δημιουργία Μοναδικών Φόντων στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ταπετσαριών AI για τη Δημιουργία Μοναδικών Φόντων στο Android σας

Θέλετε να προσθέσετε τις πιο εντυπωσιακές ταπετσαρίες ως φόντο στο Android σας; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά φόντα, όπως ακριβώς τα φαντάζεστε, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ΑΙ. Η τεχνολογία ΑΙ σας επιτρέπει πλέον να δημιουργείτε περιεχόμενο όλων των ειδών…

Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές AI τη Δημιουργία Εικόνων
Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές AI τη Δημιουργία Εικόνων

Θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές εικόνες AI στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές! Η τεχνολογία ΑΙ γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας περιεχομένου. Εκτός από τη δημιουργία κειμένων και μηνυμάτων, ίσ…

Πώς να Μεταφέρετε τις Google Φωτογραφίες σας στο iCloud
Πώς να Μεταφέρετε τις Google Φωτογραφίες σας στο iCloud

Είστε χρήστης Android και σκοπεύετε να αγοράσετε σύντομα ένα νέο iPhone; Αν θέλετε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στο iCloud, ο σημερινός μας οδηγός θα σας παρουσιάσει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Το περιβάλλον των Android διαφέρει από αυτό των iPhone, πρ…