Πώς να Επεξεργαστείτε μια Λεζάντα ενός Βίντεο στο TikTok Μετά τη Δημοσίευση του

Image for Πώς να Επεξεργαστείτε μια Λεζάντα ενός Βίντεο στο TikTok Μετά τη Δημοσίευση του

Δημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok με λάθος λεζάντα; Δοκιμάστε να επεξεργαστείτε τη δημοσίευση σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη λεζάντα σας με τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω.

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει ένα πολύ απλό και λειτουργικό περιβάλλον για τη δημοσίευση σύντομων βίντεο, τα οποία μπορεί να συνοδεύονται από κάποια συμπληρωματική λεζάντα.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε να προσθέσετε μια λεζάντα, κάνατε κάποιο λάθος στο κείμενο σας ή απλά θέλετε να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες, δοκιμάστε να την επεξεργαστείτε και να αναδημοσιεύσετε το βίντεο σας ακόμη και μετά τη δημοσίευση του.

Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε τα πολύ απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να επεξεργαστείτε κι εσείς τη λεζάντα κάποιου βίντεο σας μετά τη δημοσίευση του.

Επεξεργασίας Λεζάντας στο TikTok των Android

Η διόρθωση της λεζάντας στα δημοσιευμένα βίντεο του TikTok είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση, που δε χρειάζεται φοβερές τεχνικές γνώσης. Πολύ απλά, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας πατώντας το εικονίδιο στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης σας.
  • Επιλέξτε το βίντεο, και στη συνέχεια πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες τελείες.
  • Πατήστε Αποθήκευση βίντεο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε και πάλι το βίντεο σας με τη λεζάντα που θέλετε.

  • Κάντε κλικ στο σύμβολο + και πατήστε Μεταφόρτωση στη δεξιά πλευρά.
  • Στη λίστα των φωτογραφιών και βίντεό σας, επιλέξτε το βίντεο που αποθηκεύσατε και πατήστε Επόμενο.
  • Προσθέστε αυτοκόλλητα, κείμενο κλπ. και πατήστε και πάλι επόμενο.
  • Ενημερώστε τη λεζάντα σας με τις σωστές πληροφορίες.
  • Πατήστε Δημοσίευση.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασίας, θα διαπιστώσετε πως το ενημερωμένο σας βίντεο θα εμφανίζεται πρώτο στο χρονολόγιο σας. Πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το αρχικό σας βίντεο με τη λανθασμένη λεζάντα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε τα likes και τα σχόλια που λάβατε στο αρχικό σας βίντεο. Κι αυτό γιατί το βίντεο που αναδημοσιεύσατε θα εμφανιστεί ως μια νέα καταχώρηση στο προφίλ σας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok για δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …