Πώς να Επεξεργαστείτε μια Λεζάντα ενός Βίντεο στο TikTok Μετά τη Δημοσίευση του

Image for Πώς να Επεξεργαστείτε μια Λεζάντα ενός Βίντεο στο TikTok Μετά τη Δημοσίευση του

Δημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok με λάθος λεζάντα; Δοκιμάστε να επεξεργαστείτε τη δημοσίευση σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη λεζάντα σας με τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω.

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει ένα πολύ απλό και λειτουργικό περιβάλλον για τη δημοσίευση σύντομων βίντεο, τα οποία μπορεί να συνοδεύονται από κάποια συμπληρωματική λεζάντα.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε να προσθέσετε μια λεζάντα, κάνατε κάποιο λάθος στο κείμενο σας ή απλά θέλετε να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες, δοκιμάστε να την επεξεργαστείτε και να αναδημοσιεύσετε το βίντεο σας ακόμη και μετά τη δημοσίευση του.

Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε τα πολύ απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να επεξεργαστείτε κι εσείς τη λεζάντα κάποιου βίντεο σας μετά τη δημοσίευση του.

Επεξεργασίας Λεζάντας στο TikTok των Android

Η διόρθωση της λεζάντας στα δημοσιευμένα βίντεο του TikTok είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση, που δε χρειάζεται φοβερές τεχνικές γνώσης. Πολύ απλά, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας πατώντας το εικονίδιο στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης σας.
 • Επιλέξτε το βίντεο, και στη συνέχεια πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες τελείες.
 • Πατήστε Αποθήκευση βίντεο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε και πάλι το βίντεο σας με τη λεζάντα που θέλετε.

 • Κάντε κλικ στο σύμβολο + και πατήστε Μεταφόρτωση στη δεξιά πλευρά.
 • Στη λίστα των φωτογραφιών και βίντεό σας, επιλέξτε το βίντεο που αποθηκεύσατε και πατήστε Επόμενο.
 • Προσθέστε αυτοκόλλητα, κείμενο κλπ. και πατήστε και πάλι επόμενο.
 • Ενημερώστε τη λεζάντα σας με τις σωστές πληροφορίες.
 • Πατήστε Δημοσίευση.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασίας, θα διαπιστώσετε πως το ενημερωμένο σας βίντεο θα εμφανίζεται πρώτο στο χρονολόγιο σας. Πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το αρχικό σας βίντεο με τη λανθασμένη λεζάντα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε τα likes και τα σχόλια που λάβατε στο αρχικό σας βίντεο. Κι αυτό γιατί το βίντεο που αναδημοσιεύσατε θα εμφανιστεί ως μια νέα καταχώρηση στο προφίλ σας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok για δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε την AI Λειτουργία Τραγουδιών στο TikTok των Android
Πώς να Χρησιμοποιήσετε την AI Λειτουργία Τραγουδιών στο TikTok των Android

Η νέα ΑΙ λειτουργία τραγουδιών κατέφτασε στο TikTok κι αν θέλετε να μάθετε αν αξίζει να τη δοκιμάσετε στο Android σας, παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε. Η τεχνολογία ΑΙ εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας όλο και περισσότερες λειτουργίες. Εκτός απ…

Πώς να Επεξεργαστείτε μια Λεζάντα ενός Βίντεο στο TikTok Μετά τη Δημοσίευση του
Πώς να Επεξεργαστείτε μια Λεζάντα ενός Βίντεο στο TikTok Μετά τη Δημοσίευση του

Δημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok με λάθος λεζάντα; Δοκιμάστε να επεξεργαστείτε τη δημοσίευση σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη λεζάντα σας με τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει ένα πολύ απλό και λειτουργικό περιβάλλον για τ…

Πώς να Δημιουργήσετε Avatar AI στο TikTok των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Avatar AI στο TikTok των Android

Σας αρέσει να δημιουργείτε τα δικά σας μοναδικά avatars με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας; Δοκιμάστε τη λειτουργία AI για τη δημιουργία avatar στην εφαρμογή του TikTok! Οι περισσότερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπουν να δημιουργείτε μοναδικά περιεχόμενο, όπω…