Πώς να Στείλετε Φωνητικά Μηνύματα που Εξαφανίζονται στο WhatsApp

Image for Πώς να Στείλετε Φωνητικά Μηνύματα που Εξαφανίζονται στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp δε σταματά να εξελίσσεται, προσφέροντας όλο και περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες της. Η τελευταία λειτουργία που είναι πλέον διαθέσιμη στο δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας είναι η αποστολή φωνητικών μηνυμάτων ορισμένης διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα, το WhatsApp σας επιτρέπει πλέον να στέλνετε φωνητικά μηνύματα που θα εξαφανίζονται μετά από μια συγκεκριμένη διάρκεια. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς τη νέα αυτή λειτουργία της κορυφαίας εφαρμογής επικοινωνίας, ακολουθήστε τις οδηγίες του παρακάτω οδηγού.

Αποστολή Φωνητικών Μηνυμάτων που Εξαφανίζονται στο WhatsApp των Android

Η λειτουργία εξαφανιζόμενων μηνυμάτων, όπως λέει και το όνομα της, σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωνητικά μηνύματα που θα έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ακρόασης, πριν εξαφανιστούν αυτόματα.

Αν θέλετε να μάθετε κι εσείς πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη χρήσιμη λειτουργία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Βρείτε την επαφή ή ομάδα στην οποία θέλετε να στείλετε το φωνητικό σας μήνυμα.
  • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί του μικροφώνου και ηχογραφήστε το μήνυμά σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο με το ρολόι για να επιλέξετε τη διάρκεια ζωής που θέλετε το μήνυμα πριν εξαφανιστεί.
  • Κάντε Αποστολή.

Με τον τρόπο αυτόν, μπορείτε να είστε σίγουροι πως το φωνητικό σας μήνυμα θα διαγραφεί αυτόματα μετά την καθορισμένη χρονική περίοδο που θα επιλέξετε. Το WhatsApp σας δίνει διάφορες επιλογές χρονικής διάρκειας για κάθε μήνυμα, όπως μια ώρα, μια μέρα ή ακόμη και μία εβδομάδα.

Αν η λειτουργία ορισμού της χρονικής διάρκειας των φωνητικών μηνυμάτων σας δεν εμφανίζεται στο πεδίο της ηχογράφησης, δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή του WhatsApp. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

Να θυμάστε πως μπορείτε να στείλετε φωνητικά μηνύματα ορισμένης χρονικής διάρκειας τόσο στις προσωπικές σας συνομιλίες, όσο και στις ομαδικές σας συνομιλίες.

Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε χρήστες που μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες στις φωνητικές τους εγγραφές, καθώς ακόμη και σε χρήστες που θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο μνήμης στο Android στους.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp για δωρεάν λήψη στο smartphone σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια μουσική νότα στο προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε να προσθέσετε το αγαπημένο σας τραγούδι απευθείας στο προφίλ σας. Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε μια νέα λειτουργία για τους λάτρεις της μουσικής: τη δυνατότητα προσθήκης τραγουδιών…

Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android
Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android

Θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Telegram του Android σας; Παρακάτω θα βρείτε τα πολύ απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή του Telegram, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν κωδικό πρόσβασης για την π…

Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά
Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα των παιδιών σας στην εφαρμογή του TikTok; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λειτουργίες ασφαλείας που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή για ανήλικους χρήστες. Στο TikTok θα βρείτε περιεχόμενο όλων των ειδών και από όλο τον κόσμο. Παρόλο που …

Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης
Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης

Αναρωτιέστε αν το TikTok στέλνει ειδοποιήσεις όταν τραβάτε στιγμιότυπα ή όταν καταγράφετε την οθόνη κάποιου χρήστη; Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Όταν βλέπετε βίντεο του TikTok, ίσως θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να καταγράψετε κάποιο βίντεο …

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…