Πώς να Στείλετε Φωνητικά Μηνύματα που Εξαφανίζονται στο WhatsApp

Image for Πώς να Στείλετε Φωνητικά Μηνύματα που Εξαφανίζονται στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp δε σταματά να εξελίσσεται, προσφέροντας όλο και περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες της. Η τελευταία λειτουργία που είναι πλέον διαθέσιμη στο δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας είναι η αποστολή φωνητικών μηνυμάτων ορισμένης διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα, το WhatsApp σας επιτρέπει πλέον να στέλνετε φωνητικά μηνύματα που θα εξαφανίζονται μετά από μια συγκεκριμένη διάρκεια. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς τη νέα αυτή λειτουργία της κορυφαίας εφαρμογής επικοινωνίας, ακολουθήστε τις οδηγίες του παρακάτω οδηγού.

Αποστολή Φωνητικών Μηνυμάτων που Εξαφανίζονται στο WhatsApp των Android

Η λειτουργία εξαφανιζόμενων μηνυμάτων, όπως λέει και το όνομα της, σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωνητικά μηνύματα που θα έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ακρόασης, πριν εξαφανιστούν αυτόματα.

Αν θέλετε να μάθετε κι εσείς πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη χρήσιμη λειτουργία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Βρείτε την επαφή ή ομάδα στην οποία θέλετε να στείλετε το φωνητικό σας μήνυμα.
  • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί του μικροφώνου και ηχογραφήστε το μήνυμά σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο με το ρολόι για να επιλέξετε τη διάρκεια ζωής που θέλετε το μήνυμα πριν εξαφανιστεί.
  • Κάντε Αποστολή.

Με τον τρόπο αυτόν, μπορείτε να είστε σίγουροι πως το φωνητικό σας μήνυμα θα διαγραφεί αυτόματα μετά την καθορισμένη χρονική περίοδο που θα επιλέξετε. Το WhatsApp σας δίνει διάφορες επιλογές χρονικής διάρκειας για κάθε μήνυμα, όπως μια ώρα, μια μέρα ή ακόμη και μία εβδομάδα.

Αν η λειτουργία ορισμού της χρονικής διάρκειας των φωνητικών μηνυμάτων σας δεν εμφανίζεται στο πεδίο της ηχογράφησης, δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή του WhatsApp. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

Να θυμάστε πως μπορείτε να στείλετε φωνητικά μηνύματα ορισμένης χρονικής διάρκειας τόσο στις προσωπικές σας συνομιλίες, όσο και στις ομαδικές σας συνομιλίες.

Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε χρήστες που μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες στις φωνητικές τους εγγραφές, καθώς ακόμη και σε χρήστες που θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο μνήμης στο Android στους.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp για δωρεάν λήψη στο smartphone σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…