Πώς να Στείλετε Φωνητικά Μηνύματα που Εξαφανίζονται στο WhatsApp

Image for Πώς να Στείλετε Φωνητικά Μηνύματα που Εξαφανίζονται στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp δε σταματά να εξελίσσεται, προσφέροντας όλο και περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες της. Η τελευταία λειτουργία που είναι πλέον διαθέσιμη στο δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας είναι η αποστολή φωνητικών μηνυμάτων ορισμένης διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα, το WhatsApp σας επιτρέπει πλέον να στέλνετε φωνητικά μηνύματα που θα εξαφανίζονται μετά από μια συγκεκριμένη διάρκεια. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς τη νέα αυτή λειτουργία της κορυφαίας εφαρμογής επικοινωνίας, ακολουθήστε τις οδηγίες του παρακάτω οδηγού.

Αποστολή Φωνητικών Μηνυμάτων που Εξαφανίζονται στο WhatsApp των Android

Η λειτουργία εξαφανιζόμενων μηνυμάτων, όπως λέει και το όνομα της, σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωνητικά μηνύματα που θα έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ακρόασης, πριν εξαφανιστούν αυτόματα.

Αν θέλετε να μάθετε κι εσείς πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη χρήσιμη λειτουργία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Βρείτε την επαφή ή ομάδα στην οποία θέλετε να στείλετε το φωνητικό σας μήνυμα.
  • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί του μικροφώνου και ηχογραφήστε το μήνυμά σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο με το ρολόι για να επιλέξετε τη διάρκεια ζωής που θέλετε το μήνυμα πριν εξαφανιστεί.
  • Κάντε Αποστολή.

Με τον τρόπο αυτόν, μπορείτε να είστε σίγουροι πως το φωνητικό σας μήνυμα θα διαγραφεί αυτόματα μετά την καθορισμένη χρονική περίοδο που θα επιλέξετε. Το WhatsApp σας δίνει διάφορες επιλογές χρονικής διάρκειας για κάθε μήνυμα, όπως μια ώρα, μια μέρα ή ακόμη και μία εβδομάδα.

Αν η λειτουργία ορισμού της χρονικής διάρκειας των φωνητικών μηνυμάτων σας δεν εμφανίζεται στο πεδίο της ηχογράφησης, δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή του WhatsApp. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

Να θυμάστε πως μπορείτε να στείλετε φωνητικά μηνύματα ορισμένης χρονικής διάρκειας τόσο στις προσωπικές σας συνομιλίες, όσο και στις ομαδικές σας συνομιλίες.

Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε χρήστες που μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες στις φωνητικές τους εγγραφές, καθώς ακόμη και σε χρήστες που θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο μνήμης στο Android στους.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp για δωρεάν λήψη στο smartphone σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…