Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Image for Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε!

Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων, μέσω του Instagram μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο τόσο ως ιστορίες, όσο και ως δημοσιεύσεις.

Οι ιστορίες του Instagram προσφέρουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης μόνο με τους πιο στενούς σας φίλους και σύντομα θα ισχύει το ίδιο και για τις αναρτήσεις σας. Πιο συγκεκριμένα, οι δημιουργοί του Instagram ανακοίνωσαν πως θα μπορείτε πλέον να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις του χρονολογίου σας αλλά και τα reels σας μόνο με τους στενούς φίλους που θα επιλέξετε.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς, ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε και ξεκινήστε να μοιράζεστε κι εσείς δημοσιεύσεις μόνο με τους φίλους που θέλετε.

Κοινοποίηση Δημοσιεύσεων με Στενούς Φίλους στο Instagram των Android

Αν έχετε ακόλουθους στο Instagram με τους οποίους δεν είστε κοντινοί φίλοι ή αν θέλετε να μοιραστείτε περιεχόμενο αποκλειστικά με τους στενούς σας φίλους, σας έχουμε καλά νέα!

Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει πλέον στους χρήστες της να μοιράζονται τις αναρτήσεις του χρονολογίου τους μόνο με τους στενούς τους φίλους, όπως ακριβώς και με τα stories τους.

Για να δοκιμάσετε να μοιραστείτε περιεχόμενο στο Instagram αποκλειστικά με τους στενούς σας φίλους, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία νέας ανάρτησεις.
  • Επεξεργαστείτε την ανάρτηση σας όπως επιθυμείτε.
  • Πατήστε Επόμενο.
  • Στο μενού πηγαίνετε στην καρτέλα Κοινό/Audience.
  • Επιλέξτε Στενοί Φίλοι/Close Friends και κάντε επιβεβαίωση.
  • Μοιραστείτε τη δημοσίευση σας.

Να θυμάστε πως μπορείτε να μοιράζεστε τόσο απλές αναρτήσεις, όσο και reels με τους στενούς σας φίλους. Όσο για τη λίστα των στενών σας φίλων, μπορείτε εύκολα να την επεξεργαστείτε μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram για να κάνετε δωρεάν λήψη στο smartphone σας μέσα από την πλατφόρμα του Androidlist.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…