Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Image for Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε!

Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων, μέσω του Instagram μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο τόσο ως ιστορίες, όσο και ως δημοσιεύσεις.

Οι ιστορίες του Instagram προσφέρουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης μόνο με τους πιο στενούς σας φίλους και σύντομα θα ισχύει το ίδιο και για τις αναρτήσεις σας. Πιο συγκεκριμένα, οι δημιουργοί του Instagram ανακοίνωσαν πως θα μπορείτε πλέον να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις του χρονολογίου σας αλλά και τα reels σας μόνο με τους στενούς φίλους που θα επιλέξετε.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς, ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε και ξεκινήστε να μοιράζεστε κι εσείς δημοσιεύσεις μόνο με τους φίλους που θέλετε.

Κοινοποίηση Δημοσιεύσεων με Στενούς Φίλους στο Instagram των Android

Αν έχετε ακόλουθους στο Instagram με τους οποίους δεν είστε κοντινοί φίλοι ή αν θέλετε να μοιραστείτε περιεχόμενο αποκλειστικά με τους στενούς σας φίλους, σας έχουμε καλά νέα!

Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει πλέον στους χρήστες της να μοιράζονται τις αναρτήσεις του χρονολογίου τους μόνο με τους στενούς τους φίλους, όπως ακριβώς και με τα stories τους.

Για να δοκιμάσετε να μοιραστείτε περιεχόμενο στο Instagram αποκλειστικά με τους στενούς σας φίλους, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία νέας ανάρτησεις.
 • Επεξεργαστείτε την ανάρτηση σας όπως επιθυμείτε.
 • Πατήστε Επόμενο.
 • Στο μενού πηγαίνετε στην καρτέλα Κοινό/Audience.
 • Επιλέξτε Στενοί Φίλοι/Close Friends και κάντε επιβεβαίωση.
 • Μοιραστείτε τη δημοσίευση σας.

Να θυμάστε πως μπορείτε να μοιράζεστε τόσο απλές αναρτήσεις, όσο και reels με τους στενούς σας φίλους. Όσο για τη λίστα των στενών σας φίλων, μπορείτε εύκολα να την επεξεργαστείτε μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Παρακάτω θα βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram για να κάνετε δωρεάν λήψη στο smartphone σας μέσα από την πλατφόρμα του Androidlist.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…

Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram
Πώς να Ενεργοποιήσετε την End-to-End Κρυπτογράφηση στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο και πολυμέσα ως ιστορίες, reels ή δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε και να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τις …

Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram
Πώς να Αφαιρέσετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας από το Instagram

Θέλετε να αφαιρέσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας από τον λογαριασμό σας στο Instagram; Διαβάστε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας ζητά να εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό…

Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram
Πώς να Δημιουργήσετε μια Συνομιλία AI στο Instagram

Το Instagram ανανεώνεται με μια νέα AI λειτουργία συνομιλίας και στον παρακάτω οδηγό θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα αυτή επιλογή. Η νέα δυνατότητα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν AI εικονικό βοηθό για τ…