Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Image for Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού.

Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να μοιράζεστε μηνύματα κειμένου και άλλο διασκεδαστικό περιεχόμενο, τόσο σε ομαδικές συνομιλίες, όσο και σε προσωπικές.

Τι γίνεται όμως όταν η εφαρμογή του WhatsApp γίνεται ενοχλητική; Αν λαμβάνετε περισσότερα μηνύματα από όσα θα θέλατε και η ρύθμιση των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε δε φαίνεται να σας βοηθάει, δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στο κινητό σας.

Ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό και αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας, χωρίς να διαγράψετε την εφαρμογή.

Αποσύνδεση του WhatsApp στα Android

Η εφαρμογή του WhatsApp μπορεί να μην επιτρέπει στους χρήστες συσκευών iOS να αποσυνδεθούν από την εφαρμογή, όμως δίνει τη δυνατότητα αυτή στους χρήστες συσκευών Android.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να κάνετε εκκαθάριση δεδομένων και να αποσυνδεθείτε με ευκολία από το WhatsApp στο κινητό σας.

Πριν ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε, βεβαιωθείτε πως έχετε κάνει ένα backup των συνομιλιών σας στην εφαρμογή του WhatsApp, ώστε να μη χάσετε τα δεδομένα των συζητήσεων σας.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις παρακάτω ενέργειες:

 • Ανοίξτε το Android σας.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
 • Πατήστε Εφαρμογές > WhatsApp.
 • Επιλέξτε Αποθηκευτικός Χώρος > Εκκαθάριση Δεδομένων.
 • Επιβεβαιώστε την εκκαθάριση πατώντας ΟΚ.

Ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες θα διαγράψετε όλα τα δεδομένα του WhatsApp, στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση ξανά μόνο αν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας. Αν δοκιμάσετε να ανοίξετε την εφαρμογή WhatsApp θα διαπιστώσετε πως έχετε αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό σας.

Αποσύνδεση του WhatsApp Wed στα Android

Αν τώρα χρησιμοποιείτε την έκδοση Web της εφαρμογής του WhatsApp, μπορείτε να κάνετε αποσύνδεση με επίσης εύκολο τρόπο στο Android σας.

 • Ανοίξτε το WhatsApp στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο για τις περισσότερες επιλογές.
 • Επιλέξτε Συνδεδεμένες συσκευές.
 • Επιλέξτε τη συσκευή του Η/Υ σας από τη λίστα.
 • Πατήστε το κουμπί Αποσύνδεση.

Βρείτε παρακάτω την ανανεωμένη έκδοση του WhatsApp για το Android σας και πραγματοποιήστε δωρεάν λήψη και εγκατάσταση στο Android σας με ασφάλεια μέσα από το Androidlist.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email
Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω email αντί για SMS στο WhatsApp του Android σας; Ο οδηγός που δημιουργήσαμε είναι για εσάς! Η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων είναι μια προαιρετική επιλογή προστασίας που προσφέρει τόσο το WhatsApp, όσο και άλλ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…