Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Image for Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού.

Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να μοιράζεστε μηνύματα κειμένου και άλλο διασκεδαστικό περιεχόμενο, τόσο σε ομαδικές συνομιλίες, όσο και σε προσωπικές.

Τι γίνεται όμως όταν η εφαρμογή του WhatsApp γίνεται ενοχλητική; Αν λαμβάνετε περισσότερα μηνύματα από όσα θα θέλατε και η ρύθμιση των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε δε φαίνεται να σας βοηθάει, δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στο κινητό σας.

Ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό και αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας, χωρίς να διαγράψετε την εφαρμογή.

Αποσύνδεση του WhatsApp στα Android

Η εφαρμογή του WhatsApp μπορεί να μην επιτρέπει στους χρήστες συσκευών iOS να αποσυνδεθούν από την εφαρμογή, όμως δίνει τη δυνατότητα αυτή στους χρήστες συσκευών Android.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να κάνετε εκκαθάριση δεδομένων και να αποσυνδεθείτε με ευκολία από το WhatsApp στο κινητό σας.

Πριν ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε, βεβαιωθείτε πως έχετε κάνει ένα backup των συνομιλιών σας στην εφαρμογή του WhatsApp, ώστε να μη χάσετε τα δεδομένα των συζητήσεων σας.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Ανοίξτε το Android σας.
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε Εφαρμογές > WhatsApp.
  • Επιλέξτε Αποθηκευτικός Χώρος > Εκκαθάριση Δεδομένων.
  • Επιβεβαιώστε την εκκαθάριση πατώντας ΟΚ.

Ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες θα διαγράψετε όλα τα δεδομένα του WhatsApp, στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση ξανά μόνο αν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας. Αν δοκιμάσετε να ανοίξετε την εφαρμογή WhatsApp θα διαπιστώσετε πως έχετε αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό σας.

Αποσύνδεση του WhatsApp Wed στα Android

Αν τώρα χρησιμοποιείτε την έκδοση Web της εφαρμογής του WhatsApp, μπορείτε να κάνετε αποσύνδεση με επίσης εύκολο τρόπο στο Android σας.

  • Ανοίξτε το WhatsApp στο Android σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο για τις περισσότερες επιλογές.
  • Επιλέξτε Συνδεδεμένες συσκευές.
  • Επιλέξτε τη συσκευή του Η/Υ σας από τη λίστα.
  • Πατήστε το κουμπί Αποσύνδεση.

Βρείτε παρακάτω την ανανεωμένη έκδοση του WhatsApp για το Android σας και πραγματοποιήστε δωρεάν λήψη και εγκατάσταση στο Android σας με ασφάλεια μέσα από το Androidlist.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…