Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο περιβάλλον του Android σας; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε και να αντικαταστήσετε τα εικονίδια των αγαπημένων σας εφαρμογών!

Τα εικονίδια των εφαρμογών του Android μας είναι πάντοτε τα ίδια, με λίγες μόνο αλλαγές στον σχεδιασμό τους. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι ότι οι συσκευές Android σας επιτρέπουν να αντικαταστήσετε τα εικονίδια των εφαρμογών σας με απλό τρόπο.

Εκτός από εφαρμογές πακέτων εικονιδίων ή εικονίδια που συμπεριλαμβάνονται ως επιλογές στους δημοφιλέστερους launchers, μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε και τα δικά σας μοναδικά εικονίδια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας εικονιδίων στο Android σας.

Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε τα δικά σας εικονίδια, όπως ακριβώς τα ονειρεύεστε, για δωρεάν λήψη και χρήση στο Android σας.

  1. Iconic: Icon Maker,Logo Design

    Iconic: Icon Maker,Logo Design

    Με το έξυπνο αυτό εργαλείο δημιουργία εικονιδίων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία που θα βρείτε στη συλλογή αυτής της εφαρμογής για να δημιουργήσετε μοναδικά εικονίδια. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια, ορίστε τις αποχρώσεις που προτιμάτε και δώστε στα εικονίδια των αγαπημένων σας εφαρμογών μια νέα εμφάνιση.

  2. Icon Pack Studio

    Icon Pack Studio

    Στη δωρεάν αυτή εφαρμογή θα βρείτε τόσο έτοιμα εικονίδια, όσο και εργαλεία δημιουργίας και επεξεργασίας για να σχεδιάσετε τις δικές σας επιλογές. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον, όπου μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε εικονίδια, σχεδιασμένα από άλλα μέλη της κοινότητας. Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τα δικά σας.

  3. Simple Text-Text Icon Creator

    Simple Text-Text Icon Creator

    Αν τώρα είστε πιο απλοί τύποι και θέλετε να δημιουργήσετε εικονίδια αποκλειστικά και μόνο με περιεχόμενο κειμένου, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Εδώ μπορείτε να σχεδιάσετε εικονίδια που θα περιέχουν μόνο κείμενο. Επιλέξτε το μέγεθος του κειμένου και τη γραμματοσειρά που προτιμάτε, και δημιουργήστε εικονίδια για κάθε εφαρμογή.

  4. Logo Maker - Create Logos and Icon Design Creator

    Logo Maker – Create Logos and Icon Design Creator

    Με αυτό το καλοσχεδιασμένο και οργανωμένο εργαλείο μπορείτε όχι μόνο να δημιουργήσετε λογότυπα, αλλά και να σχεδιάσετε τα δικά σας εικονίδια για τις εφαρμογές σας. Εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές σχεδίασης λογότυπων κάθε είδους και να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να δώσετε τη δική σας νότα στις εφαρμογές που θέλετε.

  5. Logo Maker Plus

    Logo Maker Plus

    Σε αυτό το απλό και λειτουργικό εργαλείο σχεδίασης μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε λογότυπα για την επιχείρηση ή τα projects σας, καθώς και να σχεδιάσετε πρωτότυπα εικονίδια για τις εφαρμογές σας. Επιλέξτε τα στοιχεία που προτιμάτε, προσθέστε τα χρώματα που θέλετε και αποθηκεύσετε τις δημιουργίες σας στο κινητό σας.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο περιβάλλον του Android σας; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε και να αντικαταστήσετε τα εικονίδια των αγαπημένων σας εφαρμογών! Τα εικονίδια των εφαρμογών του Android μας είναι πάντοτε τα ίδια, με λίγες μόνο αλλαγές στον σχεδιασμό τους. Αυτό που…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις

Θέλετε να δώσετε στο Android σας μια ξεχωριστή εμφάνιση; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή διαμόρφωσης, που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το περιβάλλον της συσκευής σας με τα χαρακτηριστικά που θέλετε. Τα Android ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες συσκευές κινητής τηλεφωνία…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες

Θέλετε να ανανεώσετε το Android σας με μια νέα εμφάνιση; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή ταπετσαρία στην οθόνη σας! Τα Android διαφέρουν από τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, καθώς σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους. Μπορείτε να ε…

WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp
WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp

Αν είστε λάτρεις της εφαρμογής του WhatsApp, ίσως ήδη να έχετε ακουστά την εφαρμογή WhatsApp Plus που είναι διαθέσιμη για συσκευές Android. To WhatsApp Plus είναι μια ανεπίσημη εφαρμογή του WhatsApp, που σας προσφέρει όμως πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να βελτιώσετ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp
Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, φωτογραφίες, αυτοκόλλητα, ηχητικές εγγραφές και άλλα πολλά, …