Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android

Image for Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android

Αναρωτιέστε πότε δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχει τρόπος να βρείτε την ημερομηνία δημιουργίας με πολύ απλά βήματα!

Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν λογαριασμούς για να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό σας, ίσως να σας ζητηθεί η ημερομηνία δημιουργίας του, που φυσικά μπορεί να μη γνωρίζετε.

Βρείτε παρακάτω δύο απλούς τρόπους για τον έλεγχο της ημερομηνίας δημιουργίας κάθε λογαριασμού στο Telegram και δοκιμάστε τους στο Android σας.

Έλεγχος Ημερομηνίας Δημιουργίας Λογαριασμών στο Telegram των Android

Ρυθμίσεις του Telegram

Ο πρώτος και πιο εύκολος τρόπος για τον έλεγχο της ημερομηνίας δημιουργίας ενός λογαριασμού στο Telegram είναι μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

 • Ανοίξτε το Telegram στο κινητό σας.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
 • Επιλέξτε Δεδομένα και Αποθηκευτικός Χώρος.
 • Πατήστε Χρήση Δεδομένων.

Εκεί μπορείτε να βρείτε μια αναλυτική αναφορά για τη χρήση των δεδομένων στο Android σας. Και στην κορυφή της σελίδας θα βρείτε την ακριβή ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας.

Χρήση ενός Telegram Bot

Στο Telegram θα βρείτε bots για κάθε είδους υπηρεσία, που μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν. Ένα από αυτά τα χρήσιμα bots είναι και το Creation Date Bot, που όπως ακριβώς λέει το όνομά τους, σας παρουσιάζει την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας.

Για να κάνετε κι εσείς χρήση αυτού του bot, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε το Telegram στο κινητό σας.
 • Πατήστε το κουμπί Start για να κάνετε έναρξη της συζήτησης.
 • Ελέγξτε τα στοιχεία δημιουργίας του λογαριασμού σας.

Το Creation Date Bot παρουσιάζει αυτόματα την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας με κάθε λεπτομέρεια (μέρα, μήνα και χρονιά). Αν έχετε παραπάνω από έναν λογαριασμούς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το bot αυτό σε κάθε έναν από αυτούς.

Αν τέλος θέλετε να μάθετε πότε ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε το Telegram στο Android σας, μπορείτε πάντα να ελέγξετε το ιστορικό των συνομιλιών σας και να βρείτε το πρώτο μήνυμα που στείλατε. Αν διαγράφετε τις συνομιλίες σας αλλά κάνετε backup, δοκιμάστε να ελέγξετε τα αρχεία σας στο cloud.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram
Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε τις παλιές εικόνες του προφίλ σας από τον λογαριασμό σας στο Telegram; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε στο Android σας και θα τον βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας όσες φορές θέλ…

Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android

Αναρωτιέστε πότε δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχει τρόπος να βρείτε την ημερομηνία δημιουργίας με πολύ απλά βήματα! Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν λογαριασμούς για να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σα…

Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης
Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης

Η εφαρμογή του Telegram δε σταματά να εξελίσσεται, προσφέροντας στους χρήστες της νέα, λειτουργικά χαρακτηριστικά για ακόμη καλύτερη χρήση της εφαρμογής. Μία από τις τελευταίες λειτουργίες που λάνσαρε το Telegram είναι η προεπισκόπηση μηνυμάτων. Η νέα αυτή λειτουργία έρχεται …

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…

Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram
Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες και άλλο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ομαδικές συνομιλίες και γκρουπ, που είναι αφιερ…