Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android

Image for Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android

Αναρωτιέστε πότε δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχει τρόπος να βρείτε την ημερομηνία δημιουργίας με πολύ απλά βήματα!

Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν λογαριασμούς για να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό σας, ίσως να σας ζητηθεί η ημερομηνία δημιουργίας του, που φυσικά μπορεί να μη γνωρίζετε.

Βρείτε παρακάτω δύο απλούς τρόπους για τον έλεγχο της ημερομηνίας δημιουργίας κάθε λογαριασμού στο Telegram και δοκιμάστε τους στο Android σας.

Έλεγχος Ημερομηνίας Δημιουργίας Λογαριασμών στο Telegram των Android

Ρυθμίσεις του Telegram

Ο πρώτος και πιο εύκολος τρόπος για τον έλεγχο της ημερομηνίας δημιουργίας ενός λογαριασμού στο Telegram είναι μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

 • Ανοίξτε το Telegram στο κινητό σας.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
 • Επιλέξτε Δεδομένα και Αποθηκευτικός Χώρος.
 • Πατήστε Χρήση Δεδομένων.

Εκεί μπορείτε να βρείτε μια αναλυτική αναφορά για τη χρήση των δεδομένων στο Android σας. Και στην κορυφή της σελίδας θα βρείτε την ακριβή ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας.

Χρήση ενός Telegram Bot

Στο Telegram θα βρείτε bots για κάθε είδους υπηρεσία, που μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν. Ένα από αυτά τα χρήσιμα bots είναι και το Creation Date Bot, που όπως ακριβώς λέει το όνομά τους, σας παρουσιάζει την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας.

Για να κάνετε κι εσείς χρήση αυτού του bot, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε το Telegram στο κινητό σας.
 • Πατήστε το κουμπί Start για να κάνετε έναρξη της συζήτησης.
 • Ελέγξτε τα στοιχεία δημιουργίας του λογαριασμού σας.

Το Creation Date Bot παρουσιάζει αυτόματα την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας με κάθε λεπτομέρεια (μέρα, μήνα και χρονιά). Αν έχετε παραπάνω από έναν λογαριασμούς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το bot αυτό σε κάθε έναν από αυτούς.

Αν τέλος θέλετε να μάθετε πότε ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε το Telegram στο Android σας, μπορείτε πάντα να ελέγξετε το ιστορικό των συνομιλιών σας και να βρείτε το πρώτο μήνυμα που στείλατε. Αν διαγράφετε τις συνομιλίες σας αλλά κάνετε backup, δοκιμάστε να ελέγξετε τα αρχεία σας στο cloud.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android
Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για να ανταλλάζετε μηνύματα και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη μνήμη του Android σας, δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Το Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, ηχητικές εγγ…

Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε

Θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες στην εφαρμογή του Telegram ακόμη πιο ασφαλείς; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε μηνύματα στο περιβάλλον των μυστικών συνομιλιών που σας προσφέρει η εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει ήδη πολλές επιλογές ασφαλείας στους χρήστες του, αλλά διαφέρει από την ε…

Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram
Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε τις παλιές εικόνες του προφίλ σας από τον λογαριασμό σας στο Telegram; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε στο Android σας και θα τον βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας όσες φορές θέλ…