Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android

Image for Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης με δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε, να βλέπετε ιστορίες, να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πολλά άλλα.

Μπορεί το Instagram να είναι η πρώτη επιλογή για τους χρήστες Android, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές επικοινωνίας για το smartphone σας.

Αν έχετε βαρεθεί το περιβάλλον και τις λειτουργίες του Instagram ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια νέα εφαρμογή στο Android σας. Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στη συσκευή σας για να αναπληρώσετε το Instagram.

  1. MeWe

    MeWe

    Το MeWe είναι ένα νέο κοινωνικό δίκτυο που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν. Το περιβάλλον του θυμίζει αυτό του Instagram και του Facebook και σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιπλέον, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες, να αφήνετε σχόλια, να κάνετε likes και άλλα.

  2. Snapchat

    Snapchat

    Το Snapchat είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας. Το περιβάλλον της προσφέρει αμέτρητα ζωντανά φίλτρα, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε τόσο στις φωτογραφίες σας, όσο και στα σύντομα βίντεο σας. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε ακόμη να επικοινωνήσετε με φίλους και να στείλετε μηνύματα.

  3. Pinterest

    Pinterest

    Αν λατρεύετε τις εικόνες και κάθε είδους οπτικό περιεχόμενο, το Pinterest είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Σε αυτή τη δωρεάν εφαρμογή μπορείτε να βρείτε και να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα και άλλο περιεχόμενο στον λογαριασμό σας. Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά pins και να τα αποθηκεύσετε σε συλλογές.

  4. 500px – Discover great photos

    500px – Discover great photos

    Αν είστε επαγγελματίες φωτογράφοι ή αν απλά αγαπάτε τη φωτογραφία και αναζητάτε μια εφαρμογή σαν το Instagram αλλά αποκλειστικά με φωτογραφίες, το 500px είναι μια καλή επιλογή. Εδώ θα βρείτε προφίλ και συλλογές φωτογράφων από όλο τον κόσμο που μπορείτε να ελέγξετε δωρεάν. Και φυσικά μπορείτε να μοιραστείτε και τη δική σας δουλειά.

  5. Behance

    Behance

    Το Behance είναι το καλύτερο εργαλείο για την προβολή της δουλειάς σας, ιδιαίτερα αν είστε σχεδιαστές, animators ή επαγγελματίες του design. Σε αυτήν την πλατφόρμα μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας δωρεάν και να μοιραστείτε τα project σας με εικόνες και άλλες πληροφορίες. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε τη δουλειά άλλων σχεδιαστών.

Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android
Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης με δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε, να βλέπετε ιστορίες, να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας π…

Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok
Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Αν αναρωτιέστε ποιοι χρήστες της εφαρμογής αποθήκευσαν τα βίντεο σας, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει σε χρήστες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη να μοιράζονται βίντεο όλων των ειδών με τους ακόλουθους τους. …

Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram
Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες τους να δημιουργούν και να μοιράζονται ιδιωτικές ομάδες με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη θεματολογία και να είναι είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές. Αν γνωρίζετε πώς να γίνετε μέλος μ…

Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Φωνητική Πληκτρολόγηση του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Φωνητική Πληκτρολόγηση του WhatsApp στο Android σας

Θέλετε να στείλετε μια μεγάλη απάντηση σε κάποια συνομιλία σας στο WhatsApp αλλά βαριέστε να γράψετε; Δοκιμάστε τη λειτουργία φωνητικής πληκτρολόγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ απλά και χωρίς επιπλέον κόστος. Τα Android προσφέρουν στους χρήστες τους απεριόριστες επ…

Πώς να Ακυρώσετε τη Συνδρομή του Telegram Premium στο Android σας
Πώς να Ακυρώσετε τη Συνδρομή του Telegram Premium στο Android σας

Το Telegram προσφέρει μια υπηρεσία Premium για ακόμη περισσότερες λειτουργίες και υπηρεσίες στο Android σας. Μεταξύ των χρήσιμων λειτουργιών, με την υπηρεσία Premium μπορείτε να έχετε εώς και 4GB χώρου, γρηγορότερες λήψεις, ξεχωριστά emojis και πολλά άλλα. Το κόστος της συνδρ…