Πώς να Μοιραστείτε Instagram Reels στο Facebook

Image for Πώς να Μοιραστείτε Instagram Reels στο Facebook

Θέλετε να μοιραστείτε τα reels του Instagram στον λογαριασμό σας στο Facebook; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε απευθείας από την εφαρμογή του Instagram και θα τον βρείτε στον παρακάτω οδηγό!

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να δημιουργείτε ποικίλο περιεχόμενο, όπως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή reels για να τα μοιραστείτε με τους ακόλουθους σας. Και το καλύτερο από όλα: μπορείτε να μοιραστείτε τις δημοσιεύσεις αυτές με άλλους χρήστες στην εφαρμογή του Facebook!

Βρείτε παρακάτω τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε και ξεκινήστε να μοιράζεστε τα reels σας και στις δύο εφαρμογές.

Κοινοποίηση των Instagram Reels στο Facebook των Android

Σύνδεση Λογαριασμών

Αν θέλετε να κοινοποιείτε τα reels και άλλο περιεχόμενο του Instagram στην εφαρμογή του Facebook το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τους δυο λογαριασμούς σας.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
 • Στο Μενού βρείτε και πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις και Ασφάλεια.
 • Στην καρτέλα των λογαριασμών πατήστε Προφίλ.
 • Επιλέξτε Προσθήκη Λογαριασμών.
 • Συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Facebook.
 • Κάντε επιβεβαίωση.

Με τον τρόπο αυτόν μπορείτε να ξεκινήσετε να μοιράζεστε το περιεχόμενο του Instagram και στον λογαριασμό σας στο Facebook. Διαβάστε παρακάτω πώς μπορείτε να μοιραστείτε τα reels που έχετε ήδη δημιουργήσει.

Κοινοποίηση των Reels του Instagram

Για να κοινοποιήσετε στο Facebook ένα από τα reels που έχετε ήδη δημιουργήσει στο Instagram, κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
 • Πηγαίνετε στο reel που θέλετε να μοιραστείτε.
 • Πατήστε το κουμπί της κοινοποίησης.
 • Βρείτε την επιλογή Κοινοποίηση στο Facebook.
 • Κάντε Κοινοποίηση.

Με παρόμοιο τρόπο μπορείτε να μοιράζεστε κάθε είδους περιεχόμενο στη δημοφιλή εφαρμογή. Να θυμάστε πως αν χρησιμοποιείτε μουσική στα reels σας μπορεί να μην είναι συμβατή στο Facebook, λόγω περιορισμένων δικαιωμάτων χρήσης.

Αν τέλος θέλετε να δημιουργήσετε ένα reel στο Instagram αλλά να το μοιραστείτε μόνο στο Facebook, δοκιμάστε τις παρακάτω ενέργειες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
 • Πατήστε Επόμενο.
 • Επιλέξτε Κοινοποίηση στο Facebook.

Βρείτε παρακάτω την εφαρμογή του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στη συσκευή σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Διαγράψετε μια Ιστορία του Instagram στα Android
Πώς να Διαγράψετε μια Ιστορία του Instagram στα Android

Δημοσιεύσατε μια ιστορία στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να τη διαγράψετε με εύκολο τρόπο στο Android σας, ακόμη και μετά τη δημοσίευση της. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε δημοσιεύσεις, καθώς και ιστορίες, με τους ακόλουθους σας. Κάθε ιστορία είναι διαθέσι…

Πώς να Μοιραστείτε Instagram Reels στο Facebook
Πώς να Μοιραστείτε Instagram Reels στο Facebook

Θέλετε να μοιραστείτε τα reels του Instagram στον λογαριασμό σας στο Facebook; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε απευθείας από την εφαρμογή του Instagram και θα τον βρείτε στον παρακάτω οδηγό! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να δημιουργείτε ποικίλο περιεχόμενο, όπως δημοσιεύ…

Πώς να Δείτε τα Απεσταλμένα Αιτήματα Ακολούθησης στο Instagram
Πώς να Δείτε τα Απεσταλμένα Αιτήματα Ακολούθησης στο Instagram

Θέλετε να δείτε σε ποιους χρήστες του Instagram έχετε στείλετε αιτήματα ακολούθησης; Ο σημερινός μας οδηγεί περιλαμβάνει όλα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να έχετε τόσο ιδιωτικά, όσο και δημόσια προφίλ. Αν θέλετε να ακολουθήσ…