Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ωροσκόπιου και Ταρώ για να ελέγξετε προβλέψεις στο Android σας

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ωροσκόπιου και Ταρώ για να ελέγξετε προβλέψεις στο Android σας

Θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον; Ή μήπως θέλετε να διαβάσετε το ωροσκόπιο σας και να δείτε με ποια ζώδια ταιριάζετε; Σε κάθε περίπτωση, οι παρακάτω εφαρμογές είναι για εσάς!

Αν πιστεύετε στα ζώδια και ρίχνετε ταρώ για να πάρετε αποφάσεις, ίσως να μη γνωρίζατε πως στο Androidlist μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών προβλέψεων για να κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Οι εφαρμογές αυτές, προσφέρουν τόσο αστρολογικές προβλέψεις, όσο και κάρτες ταρώ απευθείας στο smartphone σας. Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους για να μάθετε τα πάντα για το ζώδιο σας, αλλά και για να λάβετε τις προβλέψεις του μήνα.

  1. Co–Star Personalized Astrology

    Co–Star Personalized Astrology

    Η εφαρμογή Co-Star διαφέρει από τις υπόλοιπες εφαρμογές αστρολογίας, καθώς προσφέρει προβλέψεις αποκλειστικά και μόνο για εσάς. Οι προβλέψεις αυτές βασίζονται στην ημερομηνία γέννησης σας και θα διαφέρουν από άλλους χρήστες με το ίδιο ζώδιο. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι υπέροχα σχεδιασμένο και προσφέρει τόσο δωρεάν, όσο και επί πληρωμή υπηρεσίες.

  2. Yodha My Astrology & Horoscope

    Yodha My Astrology & Horoscope

    Αν αναζητάτε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο αστρολογίας για να ελέγχετε καθημερινά το ωροσκόπιο σας, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Εδώ θα βρείτε πολλές και διάφορες πληροφορίες για το ζώδιο σας, καθώς και προβλέψεις για όλα τα ζώδια από αστρολόγους του Νεπάλ. Η εφαρμογή προσφέρει ένα πολύ απλό περιβάλλον και σας επιτρέπει να συνομιλείτε με αστρολόγους.

  3. The Pattern

    The Pattern

    Πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο στο είδος του, που συνδυάζει την αστρολογία με την ψυχολογία. Στην εφαρμογή αυτή μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό λογαριασμό με τα στοιχεία των γενεθλίων σας και να λάβετε αποκλειστικό περιεχόμενο για τον χαρακτήρα σας. Μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας, ελέγξτε μοτίβα και συμπεριφορές κ.ά.

  4. Kısmet by Telve - Kahve Falı

    Kısmet by Telve – Kahve Falı

    Οι χρήστες που θέλουν να ρίξουν κάρτες ταρώ χωρίς να επισκεφτούν κάποιον ειδικό του είδους, μπορούν να δοκιμάσουν τη δωρεάν αυτή εφαρμογή στο Android τους. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που περιλαμβάνει αστρολογικές προβλέψεις, κάρτες ταρώ, δυνατότητα συνομιλίας με αστρολόγους και άλλο χρήσιμο περιεχόμενο.

  5. Horoscope and Tarot

    Horoscope and Tarot

    Στην εφαρμογή αυτή μπορείτε να βρείτε ένα λεπτομερές ωροσκόπιο για το ζώδιο σας, αλλά και να ρίξετε κάρτες ταρώ που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις. Μέσω της εφαρμογής θα έχετε πρόσβαση σε αστρολογικό περιεχόμενο αποκλειστικά για τον δικό σας αστρολογικό χάρτη, καθώς και σε πληροφορίες ταρώ για να μάθετε τις σας επιφυλάσσει το μέλλον.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ωροσκόπιου και Ταρώ για να ελέγξετε προβλέψεις στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ωροσκόπιου και Ταρώ για να ελέγξετε προβλέψεις στο Android σας

Θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον; Ή μήπως θέλετε να διαβάσετε το ωροσκόπιο σας και να δείτε με ποια ζώδια ταιριάζετε; Σε κάθε περίπτωση, οι παρακάτω εφαρμογές είναι για εσάς! Αν πιστεύετε στα ζώδια και ρίχνετε ταρώ για να πάρετε αποφάσεις, ίσως να μη γνωρίζατε πω…