Τι σημαίνει το Nudge στο TikTok των Android

Image for Τι σημαίνει το Nudge στο TikTok των Android

Η εφαρμογή του TikTok εξελίσσεται όλο και περισσότερο με νέες, συναρπαστικές λειτουργίες στα Android. Και μία από αυτές είναι και η νέα λειτουργία nudge, που είναι ήδη διαθέσιμη σε αρκετούς χρήστες της εφαρμογής.

Η λειτουργία nudge θυμίζει το poking του Facebook, και σας επιτρέπει να τραβάτε την προσοχή των φίλων σας, αλλά και τον αγαπημένων σας δημιουργών στη δημοφιλή εφαρμογή του TikTok.

Αν θέλετε να μάθετε τι ακριβώς κάνει η νέα αυτή λειτουργία, αλλά και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο Android σας, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς.

Λειτουργία Nudge στο TikTok των Android

Η επιλογή nudge είναι ήδη διαθέσιμη στους περισσότερους χρήστες του TikTok και σας επιτρέπει τόσο να τραβάτε το ενδιαφέρον άλλων χρηστών της εφαρμογής, όσο και να τους παρακινείτε να κάνουν ένα live βίντεο.

Για να δοκιμάσετε αυτή τη νέα λειτουργία στο Android σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να κάνετε nudge.
  • Κάντε Follow.
  • Στο πεδίο των live ειδοποιήσεων πατήστε την επιλογή nudge.

Να θυμάστε πως είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τον δημιουργό που θέλετε να κάνετε nudge. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε nudge κάποιον χρήστη μέσα από το ιστορικό προβολών του προφίλ σας.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο του ιστορικού προβολών.
  • Ελέγξτε τη λίστα και βρείτε τον χρήστη που θέλετε να κάνετε nudge.
  • Πατήστε το κουμπί nudge.

Τέλος, έχετε την επιλογή να κάνετε nudge και στις συνομιλίες μηνυμάτων στην εφαρμογή του TikTok. Πολύ απλά, ελέγξτε τα παρακάτω βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Πηγαίνετε στα εισερχόμενα μηνύματα σας.
  • Βρείτε τη συνομιλία με τον χρήστη που θέλετε να κάνετε nudge.
  • Πατήστε το κουμπί nudge πάνω από το πεδίο κειμένου.

Να θυμάστε πως καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα διαδοχικά και συνεχή nudges ώστε να μην ενοχλείτε τους συνομιλητές σας. Αν η επιλογή nudge δεν είναι διαθέσιμη σε κάποια συνομιλία σας ή στο προφίλ κάποιου χρήστη, αυτό συμβαίνει γιατί ο χρήστης έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα αυτή από το προφίλ του.

Βρείτε παρακάτω την ενημερωμένη έκδοση του TikTok και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και μοιραστείτε περιεχόμενο για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…