Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης

Image for Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης

Η εφαρμογή του Telegram δε σταματά να εξελίσσεται, προσφέροντας στους χρήστες της νέα, λειτουργικά χαρακτηριστικά για ακόμη καλύτερη χρήση της εφαρμογής. Μία από τις τελευταίες λειτουργίες που λάνσαρε το Telegram είναι η προεπισκόπηση μηνυμάτων.

Η νέα αυτή λειτουργία έρχεται να βοηθήσει όλους τους χρήστες του Telegram που θέλουν να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνουν, χωρίς να στείλουν μια αναφορά ανάγνωσης Seen στους συνομιλητές τους.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής μοιράστηκαν τα νέα για τη βοηθητική αυτή επιλογή στον λογαριασμό τους στο Twitter/X και αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τη νέα αυτή λειτουργία προεπισκόπησης, ρίξτε μια ματιά στον σημερινό μας οδηγό.

Ανάγνωση Μηνυμάτων με τη Λειτουργία Προεπισκόπησης

Η λειτουργία προεπισκόπησης που προσφέρει η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ελέγχετε κάθε μήνυμα που λαμβάνετε χωρίς να στέλνετε αναφορά ανάγνωσης στους συνομιλητές σας.

Για να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τη βολική αυτή επιλογή που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογής επικοινωνίας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα των συνομιλιών.
  • Βρείτε τη συνομιλία με το μήνυμα που θέλετε να διαβάσετε.
  • Πατήστε παρατεταμένα επάνω στη συνομιλία μέχρι να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο,
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο μπορείτε να ελέγξετε το μήνυμα που λάβατε σε λειτουργία προεπισκόπησης.

Να θυμάστε πως μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω στο αναδυόμενο παράθυρο της προεπισκόπησης, ώστε να ελέγξετε νεότερα ή παλιότερα μηνύματα. Μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση των μηνυμάτων σας, μπορείτε να πατήσετε οπουδήποτε στην οθόνη για να επανέλθετε στην καρτέλα των συνομιλιών.

Ακολουθώντας τα παραπάνω μηνύματα μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι συνομιλητές σας δε θα γνωρίζουν πως διαβάσετε τα μηνύματα τους, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα σας. Η λειτουργία αυτή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη όταν θέλετε να διαβάσετε ένα μήνυμα αλλά δεν έχετε χρόνο ή διάθεση να απαντήσετε.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε κι εσείς την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο Android σας.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email
Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω email αντί για SMS στο WhatsApp του Android σας; Ο οδηγός που δημιουργήσαμε είναι για εσάς! Η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων είναι μια προαιρετική επιλογή προστασίας που προσφέρει τόσο το WhatsApp, όσο και άλλ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…