Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης

Image for Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης

Η εφαρμογή του Telegram δε σταματά να εξελίσσεται, προσφέροντας στους χρήστες της νέα, λειτουργικά χαρακτηριστικά για ακόμη καλύτερη χρήση της εφαρμογής. Μία από τις τελευταίες λειτουργίες που λάνσαρε το Telegram είναι η προεπισκόπηση μηνυμάτων.

Η νέα αυτή λειτουργία έρχεται να βοηθήσει όλους τους χρήστες του Telegram που θέλουν να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνουν, χωρίς να στείλουν μια αναφορά ανάγνωσης Seen στους συνομιλητές τους.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής μοιράστηκαν τα νέα για τη βοηθητική αυτή επιλογή στον λογαριασμό τους στο Twitter/X και αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τη νέα αυτή λειτουργία προεπισκόπησης, ρίξτε μια ματιά στον σημερινό μας οδηγό.

Ανάγνωση Μηνυμάτων με τη Λειτουργία Προεπισκόπησης

Η λειτουργία προεπισκόπησης που προσφέρει η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ελέγχετε κάθε μήνυμα που λαμβάνετε χωρίς να στέλνετε αναφορά ανάγνωσης στους συνομιλητές σας.

Για να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τη βολική αυτή επιλογή που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογής επικοινωνίας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα των συνομιλιών.
  • Βρείτε τη συνομιλία με το μήνυμα που θέλετε να διαβάσετε.
  • Πατήστε παρατεταμένα επάνω στη συνομιλία μέχρι να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο,
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο μπορείτε να ελέγξετε το μήνυμα που λάβατε σε λειτουργία προεπισκόπησης.

Να θυμάστε πως μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω στο αναδυόμενο παράθυρο της προεπισκόπησης, ώστε να ελέγξετε νεότερα ή παλιότερα μηνύματα. Μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση των μηνυμάτων σας, μπορείτε να πατήσετε οπουδήποτε στην οθόνη για να επανέλθετε στην καρτέλα των συνομιλιών.

Ακολουθώντας τα παραπάνω μηνύματα μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι συνομιλητές σας δε θα γνωρίζουν πως διαβάσετε τα μηνύματα τους, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα σας. Η λειτουργία αυτή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη όταν θέλετε να διαβάσετε ένα μήνυμα αλλά δεν έχετε χρόνο ή διάθεση να απαντήσετε.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε κι εσείς την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο Android σας.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας
Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή του TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το κοινό σας. Αν θέλετε να συ…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram

Θέλετε να κατεβάσετε κάποιο βίντεο που λάβατε σε ένα ιδιωτικό κανάλι του Telegram; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους στο κινητό σας. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας. Όταν όμως ανταλλάζετε…

Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε
Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτ…

Πώς να Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης του Instagram στα Android
Πώς να Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης του Instagram στα Android

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον λογαριασμό σας στο Instagram; Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου! Το Instagram έχει πλέον εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, και προσφέρει διάφορες λειτουργίες υποστήριξης στους χρήστες του. …

Πώς να Αλλάξετε τη Γλώσσα του Instagram στα Android
Πώς να Αλλάξετε τη Γλώσσα του Instagram στα Android

Θέλετε να αλλάξετε τη γλώσσα του Instagram στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα! Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει περιεχόμενο σε όλες τις γλώσσες, με δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι επίσημα στα αγγλικά, αυτό όμω…