Πώς να Μεταφέρετε τις Google Φωτογραφίες σας στο iCloud

Image for Πώς να Μεταφέρετε τις Google Φωτογραφίες σας στο iCloud

Είστε χρήστης Android και σκοπεύετε να αγοράσετε σύντομα ένα νέο iPhone; Αν θέλετε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στο iCloud, ο σημερινός μας οδηγός θα σας παρουσιάσει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Το περιβάλλον των Android διαφέρει από αυτό των iPhone, προσφέροντας διαφορετικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε συσκευή και να πάτε από Android σε iOS ή το αντίθετο, ίσως να προβληματίζεστε για το περιεχόμενο που έχετε αποθηκευμένο στο κινητό σας.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες από το Google στο iCloud, με τον πιο απλό τρόπο.

Μεταφορά Google Φωτογραφιών στο iCloud

Λήψη Φωτογραφιών σε Η/Υ

Για να μεταφέρετε στο iCloud τις φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες στο Google, θα πρέπει πρώτα να τις κατεβάσετε σε κάποιον υπολογιστή.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε το Google Takeout στον περιηγητή του Η/Υ σας.
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google.
 • Πατήστε το κουμπί Deselect All.
 • Επιλέξτε τις Google Photos και πατήστε Next.
 • Στο πεδίο Delivery method επιλέξτε μία από τις προτεινόμενες επιλογές (όπως Google Drive, Dropbox κλπ.)
 • Πατήστε Create Export για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο για τη λήψη των αρχείων.

Η πλατφόρμα της Google θα δημιουργήσει αυτόματα διάφορα αρχεία με τις φωτογραφίες σας με μέγιστο χώρο τα 2GB. Η όλη διαδικασία μπορεί να κρατήσει λίγο ή πολύ, ανάλογα με το μέγεθος των φωτογραφιών που έχετε στο Android σας.

Μεταφορά Φωτογραφιών στο iCloud

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη των φωτογραφιών, επόμενο βήμα σας είναι να τις ανεβάσετε στο iCloud.

Πολύ απλά:

 • Κατεβάστε το iCloud στον Η/Υ σας.
 • Συνδεθείτε με το Apple ID σας.
 • Πατήστε Windows key + E για να ανοίξετε τον File Explorer.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα iCloud Photos.
 • Ανοίξτε και πάλι τον File Explorer και βρείτε τον φάκελο με τις Google Photos.
 • Σύρετε τις φωτογραφίες στον φάκελο του iCloud.

Με τον τρόπο αυτόν, μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι φωτογραφίες της Google θα είναι πλέον αποθηκευμένες στο iCloud σας.

Βρείτε παρακάτω την εφαρμογή Google Photos και ξεκινήστε να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε τις αγαπημένες φωτογραφίες που τραβάτε με το Android σας.

 1. Google Photos

  Google Photos

  Η επίσημη εφαρμογή φωτογραφιών της Google σας προσφέρει ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον για να αποθηκεύετε τις εικόνες σας. Η εφαρμογή εκτελεί μια αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για την προστασία των φωτογραφιών σας και σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους φίλους σας.

Πώς να Μεταφέρετε τις Google Φωτογραφίες σας στο iCloud
Πώς να Μεταφέρετε τις Google Φωτογραφίες σας στο iCloud

Είστε χρήστης Android και σκοπεύετε να αγοράσετε σύντομα ένα νέο iPhone; Αν θέλετε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στο iCloud, ο σημερινός μας οδηγός θα σας παρουσιάσει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Το περιβάλλον των Android διαφέρει από αυτό των iPhone, πρ…